Mădălina Ghenea, cu sânii la vedere, într-o imagine care sfidează iarna!

g12-3-neata-madalina-ghenea.jpg

Mădălinei Ghenea (28 de ani)
Foto: Guliver Splashnews

Insiprată a fost Mădălina Ghenea când a decis să "fugă" din România în această perioadă. Vedeta se bucură de o vreme de plajă şi nu are grija drumurilor înzăpezite. Olteanca a făcut furori pe reţelele de socializare într-un maiou ud prin care i se ghicesc sânii, pe care i-a etalat cu generozitate în căteva scene de film.

Vacanţa nu s-a terminat pentru Mădălina Ghenea, care se află în maldive, la invitaţia iubitului ei milionar, Matei Stratan. Actriţa nici nu putea să-şi aleagă un alt moment mai bun pentru a "evada" din România, care se află sub zăpadă. Vedeta a plecat din ţară la timp, chiar înainte ca ninsorile să formeze adevăraţi nămeţi.

madalina ghenea sexy maiou sani goalaZoom
Mădălina Ghenea ne arată tot ce are pe sub maiou
foto: arhiva personală

În tot acest timp, olteanca face plajă şi se relaxează într-o destinaţie exotică de vis de unde le trimite fanilor spre consoloare imagini incendiare. Ea s-a fotografiat într-un maiou ud prin care i se văd perfect sânii. De altfel, Mădălina este obişnuită cu astfel de ipostaze, căci a apărut pe platourile de filmare în câteva scene în care a făcut furori goală, etalându-şi trupul perfect.   

loading...

Citește și

  • madalina ghenea

    Mădălina Ghenea (28 de ani) s-a înscris în rândul vedetelor autohtone care au fugit de frigul din România tocmai în destinații exotice. Delia, Lidia Buble și Răzvan Simion sau Laura Cosoi sunt doar câteva dintre persoanele publice care au plecat la timp din țară, pentru a nu se înfrunta cu gerul, și au ales destinații precum Thailanda sau Zanzibar.

  • madalina ghenea cada cu spuma maldive

    Ultima aroganţă marca Mădălina Ghenea s-a produs luni dimineaţă după ce focoasa olteancă le-a arătat muritorilor de rând cum face ea baie! În timp ce în ţară temperaturile au coborât până la -25 de grade, vedeta se răsfaţă într-o cadă plină cu spumă admirând Oceanul Indian şi se bucură de o vreme numai bună pentru plajă. Ca să facă tuturor în ciudă, şatena a zâmbit frumos în faţa apartului de fotografiat pentru a ne convinge că nu are cum să se simtă altfel decât excelent!