Mădălina Ghenea a copiat-o pe Sophia Loren și la scena de striptease

madalina_ghenea111.jpg

madalina ghenea
Mădălina Ghenea (27 de ani)
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

Întâlnire de gradul zero sâmbăta aceasta, la gala de închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), la Cluj. Invitata de onoare Sophia Loren va da ochii cu cea mai mare admiratoare a sa, nimeni alta decât Mădălina Ghenea. Aceasta din urmă a copiat-o pe celebra actriţă şi la buze, şi la sâni, şi la scenele sexy din carieră.

Mutare inspirată din partea celor care decid desfăşurătorul celebrului festival de film, ce se defăşoară anual, în inima Transilvaniei, la Cluj. În seara de închidere, adică sâmbătă, 4 iunie, două dive superbe vor fi puse faţă în faţă, spre deliciul presei şi al fanilor. Dar bomba abia acum vine: cele două sunt Sophia Loren (81 de ani), emblema cinematografiei italieneşti, şi Mădălina Ghenea (27 de ani), actriţă la început de drum, dar cu uşi larg deschise în showbiz-ul internaţional.

madalina_ghenea.jpg

madalina ghenea
La 81 de ani, diva Italiei se va întâlni sâmbătă, la Cluj, cu sosia ei de 27 de ani, olteanca Mădălina Ghenea

 

În plus, olteanca noastră, născută la Slatina, este considerată sosia celebrei Sophia Loren şi nu e greu să ne dăm seama de ce. Sunt amândouă înalte, italianca are 1,74 metri, iar românca 1,80, au buze senzuale, ochi migdalaţi, în care parcă arde dorinţa la tot pasul, sâni voluptuoşi şi talie subţirică. Evident, cea care a profitat de asemănare este Mădălina, care pare că “s-a tunat” cu poza din tinereţe a Sophiei Loren în mână.

 

Ea nu şi-a recunoscut niciodată intervenţiile estetice, însă în fotografiile din adolescenţă e de nerecunoscut, cu sâni mici şi buze subţiri. Dar ce să vezi, şi în cariera Mădălinei tot Sophia a fost sursă de inspiraţie. În pelicula “I soliti Idioti” (2011), regizorul Enrico Lando a recreat celebra scenă de striptease pe care Sophia Loren a jucat-o magistral în 1963, în capodopera “Ieri, oggi, domani”, regizată de Vittorio de Sica. Aşadar, dacă în urmă cu 53 de ani Sophia se dezbrăca sub privirile sex-simbolului masculin Marcello Mastroiani, acum 5 ani, Mădălina proceda la fel pentru partenerul ei din film, actorul Francesco Mandelli. Sâmbătă, la TIFF, Mădălina Ghenea îi va înmâna Sophiei premiul pentru întreaga carieră, moment care cu siguranţă va fi devorat de toată presa europeană.

Sophia va viziona la Cluj un film în care joacă Mădălina

13-vedete-sophia-hepta-hepta_1859268.jpg

La 81 de ani, actrița italiană are și acum o eleganță desăvârșită

 

Sâmbătă, la TIFF, care s-a desfășurat la Cluj în perioada 27 mai-5 iunie, Sophia Loren va lua parte și la o proiecție a peliculei “Youth”, de Paolo Sorrentino. Evenimentul va avea loc de la ora 14.00, la Casa de Cultură a Studenților. Acesta este celebrul film în care Ghenea apare goală, pe afiș, și în care românca joacă alături de Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz și Jane Fonda. La 81 de ani, Sophia Loren este încă extrem de activă și o constantă prezență mondenă. Are o carieră de 60 de ani, cu peste 90 de filme la activ. Rolul ţărăncii din “Ciociara”, de Vittorio De Sica (1960), i-a adus premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, iar în 1990 a primit premiul Oscar pentru întreaga activitate. A fost căsătorită cu producătorul italian Carlo Ponti (decedat în 2007) și are doi copii: Carlo jr și Edoardo.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • madalina ghenea

  Acum puțin timp, Mădălina Ghenea a venit în România. După câteva zile în care s-a relaxat în sânul familiei, frumoasa olteancă se pune și pe treabă. Sâmbătă, 4 iunie, actrița participă la ceremonia de închidere a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), de la Teatrul Național din Cluj.

 • madalina ghenea philipp plein oksana zagumennova

  Încurcate mai sunt căile dragostei! De când a rămas singură, Mădălina Ghenea încearcă şi ea să şteargă toate amintirile cu fostul iubit. Şi-a luat inima în dinţi şi a început cu fotografiile şi videoclipurile pe de reţele de socializare, dar şi-a mascat şi tatuajul de pe gât cu numele iubitului, desen pentru care a îndurat dureri insuportabile. Dar ce nu face dragostea din om?!

 • sophia loren costum de baie vila romana 1964

  Mai multe imagini uimitoare cu Sophia Loren (81 de ani) în costum de baie la piscina vilei ei impozantă de lângă Roma fac deliciul fanilor actriţei. Figură emblematică a cinematografiei, artista apare într-o serie de fotografii din tinereţe, alături de soţul ei, regretatul producător italian Carlo Ponti.

 • sophia loren

  Una dintre cele mai sexy actrițe din toate timpurile va veni în România la începutul lunii iunie. Sophia Loren va fi invitatul special al Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), unde va fi celebrată pentru întreaga carieră.