Mădălin Ionescu zace în pat și are vărsături! Ce i s-a întâmplat prezentatorului

madalin_ionescu_1.jpg

Mădălin Ionescu s-a simțit extrem de rău după ce a consumat un produs achiziționat din piață
Foto: Instagram

Mădălin Ionescu a dezvăluit faptul că nu se simte prea bine de ceva timp, fapt care l-a făcut pe fostul prezentator de la Wowbiz să nu poată părăsi patul câteva ore bune. Acesta a explicat pe rețelele de socializare care au fost cauzele care au dus la problemele cu care se confruntă, explicându-le prietenilor lui virtuali că totul a pornit de la un...pepene. Mădălin Ionescu a tras un semnal de alarmă în legătură cu produsele pe care le cumpărăm zilnic din piață sau din supermarketuri, precizând că el consideră că nu sunt naturale și, prin urmare, pot provoca aceste simptome.

Mădălin Ionescu a povestit cum el și soția lui, Cristina Șișcanu, au ajuns să se simtă extrem de rău, după ce au consumat fiecare câte o felie de pepene, cumpărat, culmea, din piață, unde se presupune că produsele ar trebui să fie proaspete și naturale. Prezentatorul și-a pus niște semne de întrebare cu privire la conținutul pepenelui, acuzând producătorii că folosesc tot felul de substanțe chimice pentru ca produsele să arate cât mai apetisant. Prezentatorul este sigur că fructul consumat este cel care i-a cauzat starea de rău, dat fiind faptul că nu mâncase aproape nimic în ziua respectivă. Acesta a anunțat că dorește să se ducă la un laborator pentru a analiza compoziția pepenelui. 

„Sunt praf! De cinci ore zac! Vărsături non stop ! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziţionat din piaţă ! Este incredibil ! Am ajuns sa mâncam pepeni cu aromă de pepene! Ce bagă producătorii în ei ? Este a doua oară când păţesc aşa ceva ! Prima dată am crezut că este o întâmplare... Culmea, vânzătorii au fost diferiţi, dar simptomele sunt aceleaşi ! Acum îmi este, însă, mult mai rău! Nu am mâncat nici măcar o felie întreagă ! Autorităţile trebuie să investigheze urgent „compoziţia” acestor pepeni mari, dar foarte periculoşi pentru sănătatea noastră! Producătorii acestor lubenițe sunt inconştienţi ! Îşi riscă libertatea pentru o brumă de bani ! P.S. Şi soţiei mele i s-a făcut rău. Pepenii erau uriași şi provin din Ialomiţa. Asta mi-a spus vânzătoarea ( pe care o voi căuta după ce îmi voi reveni). Încă ceva! Pentru că nu vreau sa greşesc, va rog să-mi spuneți unde găsesc un laborator de analiză a produselor agro-alimentare în zona Băneasa–Otopeni ? Vreau să mă duc cu acest pepene la „control”! Astăzi am mâncat doar pepene şi două bucăţi de brânză – tot din piaţă. O voi analiza şi pe aceea, deşi persoana de la care am cumpărat brânza e de încredere. Achiziţionez de ani de zile brânza de la ea!”, a explicat Madalin Ionescu, pe Instagram. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1