Mădălin Ionescu vrea să fie tată pentru a treia oară

madalin_ionescu_cristina_siscanu_1.jpg

madalin ionescu cristina siscanu
Prezentatorul şi soţia lui îşi doresc un copil
Foto: Arhiva Click!

Mădălin Ionescu (45 de ani) este fericitul tată a doi copii, dar a mărturisit că este pregătit şi pentru al treilea. Prezentatorul şi soţia lui, Cristina Şişcanu (39 de ani), vor să aibă un nou membrul în familie, cât de curând posibil. Realizatorul Tv este un familist convins şi se dedică 100% rolului de tătic.

Prezentatorul este pregătit şi pentru un al treilea copil. Mădălin Ionescu a mărturisit că, deşi el şi Cristina Şicanu se iubesc foarte mult, acest lucru nu s-a întâmplat până acum, devină fiind şi mediul stresant în care lucrează, potrivit ziarului Ring.

Mădălin Ionescu are doi copii din prima căsătorie, Ştefania şi Filip, care locuiesc împreună cu el şi cu soţia lui, care îşi ia în serios rolul de mamă vitregă, dar şi de prietenă: “Copiii locuiesc cu noi de foarte mult timp. (…) Avem grijă de educaţia lor, dar încă nu ştim spre ce să-i îndrumăm, deşi Filip pare atras de domeniul televiziunii. (…) Nu o să-i îndrum pe Filip şi pe Ştefania spre ceva anume. Fetiţa încă se gândeşte la ce facultate să dea admitere, iar Filip este atras de televiziune. Îi place să înregistreze evenimente, are camera tot timpul după el, face un montaj foarte bun la vârsta lui şi, deşi are o deficienţă în a vorbi, este destul de inteligent şi cred că ar putea să activeze în televiziune”.

Acasă la Mădălin Ionescu este mereu o atmosferă plăcută. Nu locuieşte doar cu soţia şi copiii, ci şi cu socrii, cu care a mărturisit că se înţelege foarte bine.
 

 

Loading...

Citește și