Lui Ruby nu-i mai încap sânii în bluză!

ruby.jpg

ruby sani sexy
Cântăreața nu se sfiește să își etaleze formele apetisante în ținute provocatoare
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Ruby (26 de ani) este foarte activă în mediul online. Cântăreața își ține fanii la curent cu toate proiectele în care este implicată și publică des imagini, pe rețelele de socializare. Recent, focoasa brunetă și-a etalat formele voluptoase pe internet, spre deliciul admiratorilor ei. Vedeta are peste 300.000 de prieteni virtuali pe platforma Instagram, care sunt mereu încântați de fotografiile sexy ale cântăreței.

Ruby este una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Cântăreața a publicat o imagine incendiară cu ea, în care și-a expus decolteun generos. Sânii artistei par că nu mai încap în ținutele pe care le poartă. Fanii lui Ruby au fost foarte încântați de imaginea provocatoare și i-au „dăruit” peste 3.000 de aprecieri pe Instagram. Admiratorii ei au asaltat-o cu complimente: „Superbitate de femeie”, „Ochi superbi!” sau „Semeni cu Bianca Drăgușanu”.

clipboard01.jpg

ruby sani
Focoasa brunetă a făcut furori pe internet cu această imagine
Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

 • ruby dorian popa relatie

  Cei doi artiști colaborează pentru a doua oară și par foarte apropiați. Au apărut zvonuri că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie, iar Ruby (26 de ani) s-a hotărât să dea cărțile pe față. Marți seară (29 septembrie), cântăreții au lansat noul videoclip pentru piesa „Bună, ce mai zici?”. Bruneta a dat nas în nas cu iubita oficială a lui Dorian Popa (27 de ani), Claudia, și a vrut să lămurească lucrurile.

 • ruby

  Toată crema cea vestită a showbiz-ului nostru s-a strâns marţi seara la etajul 15 al unei clădiri din Capitală, acolo unde Ruby (26 de ani) şi Dorian Popa (27 de ani) şi-au lansat noul lor videoclip, „Bună, ce mai zici”.

 • S-a terminat viaţa de huzur pentru Ana Claudia Grigore, alias Ruby, în jungla din Africa de Sud! Concurenta show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-a îngrozit când a văzut că faţa ei de păpuşă, de care are o grijă excesivă la Bucureşti, este acum plină de bube.

 • Încă din martie, când s-a lansat emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV), între Ruby (26 de ani) şi Dorian Popa (27 de ani) s-a înfiripat o frumoasă prietenie.

 • ruby silicoane concert sibiu fortza zu

  Ruby a urcat pe scenă într-o ţinută de infarct! Artista a cântat la Sibiu, iar când a apărut în faţa spectatorilor, oamenii din public au rămas cu ochii aţinţiţi în decolteul ei. Aveau şi de ce, căci artista a purtat o salopetă extrem de decupată în faţă, iar sânii siliconaţi aproape că "evadau" din piesa vestimentară îndrăzeaţă.

 • ruby body decupat parti intime sani silicoane

  Fanii lui Ruby (26 de ani) sunt în delir! Cântăreaţa s-a fotografiat într-o ţinută de infarct. A îmbrăcat un body de piele, de culoare neagră, care i-a cam lăsat părţile intime la vedere.