Lucian Becali e de neoprit! A desfiinţat-o pe Bahmu după rejuvenarea vaginală

lucian_becali_ok.jpg

lucian becali adriana bahmuteanu
Lucian Becali o face praf pe Adriana Bahmuţeanu
foto: arhiva personală

Nepotul lui Gigi Becali e la fel de slobod la gură ca şi latifundiarul din Pipera, iar vedetele sunt "specialitatea" lui. Nu este prima dată când Lucian Becali ia în colimator o divă autohtonă şi de această dată a trecut la fosta doamnă Prigoană. Ştirea potrivit căreia Adriana Bahmuţeanu şi-a făcut rejuvenare vaginală l-a enervat la maximum.

Lucian Becali nu se poate abţine când citeşte în presa mondenă ştiri despre divele autohtone care nu ştiu la ce trucuri să mai apeleze pentru a rămâne tinere şi frumoase. Adriana Bahmuţeanu a intrat într-un amplu proces de remodelare corporală imediat după divorţul de Silviu Prigoană. A slăbit şi şi-a făcut o serie de operaţii estetice. Ultima intervenţie, cea de rejuvenare vaginală, a făcut-o foarte fericită. Prezentatoarea TV a mărturisit că după ce şi-a făcut rejuvenare vaginală se simte mai tânără şi că simte că pielea îi miroase mai bine. Nepotul lui Becali a luat foc când a citit aceste declaraţii şi a jignit-o în ultimul hal pe vedeta tv, pe contul lui de Facebook.

bahmu.jpg

adriana bahmuteanu vegetariana
Adriana Bahmuțeanu arată incredibil de bine în ultima vreme
Foto: Arhiva personală

"News...!!! Cică țiganca borâtă și mahalagioaică, care se f***a cu țiganu' maimuțoi Prigoană, și-a *revergorat ...vă dați seama în ce țară de alienați mintal trăim, dacă asta e o știre în Românica...? I-o fi rupt Prigoană cioroiu', cu picioru' ăla de lemn... R.P.R -Români Patetici cu Retard-mintal", a scris Lucian Becali.

Nu este prima dată când Lucian Becali porneşte un scandal pe reţelele de socializare. Şi după despărţirea Adelinei Pestriţu de Speak, tânărul s-a lansat în acuzaţii, potrivit cărora bruneta ar întreţine relaţii sexuale pe bani, şi s-a ales cu un proces din partea vedetei tv. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1