Loredana Groza a petrecut la restaurant cu Julio Iglesias Jr şi cu Alessandro Safina

12-13-vedete-lori-safina.jpg

Loredana Groza, alături de tenorul Alessandro Safina

După ce a umplut sâmbătă Sala Palatului, când a susținut concertul „Sentimente”, Loredana (46 de ani) a avut parte, a doua zi, de o mega petrecere.

Duminică seara, în mijlocul Bucureştiului, la Club Tribute, s-au adunat nume mari ale muzicii, printre ei aflându-se și artiștii care au cântat în show-ul cântăreței. Loredana a petrecut alături de familie, dar şi de tenorul italian Alessandro Safina și de Julio Iglesias Jr, care a venit special pentru cântăreață, Damian Draghici, Răzvan Mazilu, Bogdan Negroiu cei din trupa Agurida sau  concurenţii din echipa Lori de la Vocea României. Loredana şi-a pus elevii la treabă, iar pe scena clubului a urcat Eduard Santha, împreună cu trupa pe care şi-a înființat-o după ce a ieşit din competiţia „Vocea României”, gaşcă alături de care a şi compus câteva piese. Când atmosfera s-a încins, solista a urcat pe scenă cu Damian Brothers, prilej cu care invitaţii au descoperit că tenorul Alessandro Safina ştie să danseze și pe ritmuri populare româneşti. 

12-13-vedete-lori-julio.jpg

N-a lipsit de la petrecere nici Julio Iglesias Jr

 

Loading...

Citește și

  • E diva supremă a muzicii pop autohtone, talentată, excentrică şi cameleonică. Azi umple Sala Palatului două zile la rând, e jurat la “Vocea României” şi cere 15.000 de euro pentru un concert. Dar până să ajungă să întoarcă banii cu lopata, Loredana Groza a ştiut ce sunt lipsurile şi chiar trăia cu un leu pe zi. Solista a aşternut aceste amintiri în scris, în cartea “Sentimente”, care se va lansa pe 26 noiembrie.

  • E cameleonică pe scenă, în vestimentaţie, în muzică, dar iată că şi chipul i se schimbă de la o zi la alta. În pozele retuşate de pe Facebook, Loredana Groza e ca o păpuşă de porţelan, la televizor e ajutată de machiajul profesionist, însă în realitate, ridurile, cearcănele şi cutele nu mai pot fi ascunse.

  • loredana groza

    Compozitorul Adrian Enescu a murit vineri, 19 august, la vârsta de 68 de ani. Trupul neînsuflețit va fi depus marți, 23 august, la Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, unde cei dornici pot veni să-i aducă un ultim omagiu. Loredana Groza, cea care a interpretat "Bună seara, iubite!", piesa compusă de Adrian Enescu, nu putea rămâne fără reacție la aflarea tristei vești.

  • Despre scandalul dintre Loredana Groza și Ion Caramitru, care recită alături de artistă celebra melodie ”Bună seara, iubite”, a curs multă cerneală. Puțină lume știe, însă, că omul care a compus-o, regretatul Adrian Enescu, i-a interzis Loredanei să mai interpreteze piesa care a consacrat-o.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1