Loredana Groza, așa cum nu ați mai vazut-o! Cu ce și-a impresionat diva fanii

loredana_si_nea_ionel1.jpg

Loredana, „la dejghiocat papușoi cu Nea’ Ionel”, așa cum a anunțat vedeta pe Instagram
Foto: Captură Video Instagram

Loredana Groza este o artistă de renume, care se bucură de mult succes în rândul fanilor muzicii ușoare. Aceasta are o lungă carieră artistică în spate, fiind una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Fiind considerată o adevărată „divă”, am crede că Loredana nu se ocupă de treburi gospodărești. Din contră! Vedeta a demonstrat încă o dată că este o persoană cu picioarele pe pământ, și a împărtășit fanilor ei câteva activități pe care le-a practicat într-o vizită la țară.

Cântăreței i s-a făcut dor de copilărie și a făcut recent o „excursie” în comuna Căbești, județul Bihor, pentru a-și vizita rudele. Ajunsă acolo, Loredana a intrat repede în rândul sătenilor și s-a apucat să întreprindă o parte din activitățile zilnice ale acestora. Nemachiată și extrem de naturală, vedeta s-a apucat să facă de mâncare la ceaun și să curețe știuleți de porumb, ajutată de „Nea’ Ionel”, care este fratele mamei sale și omul lângă care micuța Loredana și-a petrecut o parte din copilărie.

Loredana a publicat ulterior și pe rețelele de socializare filmulețele ce o înfățișau în această nouă ipostază, pentru a împărtăși acele momente frumoase și cu prietenii ei virtuali. Aceștia din urmă au reacționat imediat și au mărturisit că imaginile în cauză i-au făcut să-și aducă aminte, la rândul lor, de copilărie. „Îmi aduce aminte de copilărie..în vacanță la bunici!”, „Dau înapoi vreo 35 de ani și mă simt foarte confortabil!” sau „Ce frumos să fii cu oamenii care sunt adevăratele valori morale”, au fost doar câteva dintre comentariile de laudă la adresa Loredanei.

Loading...

Citește și

  • Loredana Groza a decis să renunțe la proiectul Vocea României din care a făcut parte încă din prima difuzare a lui în România. Deși niciun concurent din echipa ei nu a câștigat concursul de talent în niciun sezon, artista a fost încrezătoare și a rămas pe scaunul de jurat până în sezonul trecut. Hotărârea să renunțe la show a fost luată și de Adi despot pentru care sezonul trecut a fost singurul din care a făcut parte.

  • loredana groza

    Loredana Groza a împlinit 48 de ani pe 10 iunie, prilej cu care s-a serbat atât pe scenă, sâmbătă seară, alături de colegii din trupa Agurida, cât și ieri, în compania artiștilor din spectacolul „Mamma Mia”. N-a lipsit, evident, nici nașul de cununie al sărbătoritei, Florin Călinescu.