Loredana, cum n-ai s-o vezi niciodată la “Vocea României”!

loredana.jpg

loredana blaxy girls rucsy iliescu echipa loredana
Loredana este foarte atentă la vestimentaţie atunci când apare la emisiune
foto: captură video

Investeşte mii de euro în ţinutele pe care le îmbracă pentru fiecare ediţie a emisiunii-concurs de la Pro Tv, dar Loredana (46 de ani) are şi haine de zi, atunci când nu apare în lumina reflectoarelor. Antrenoarea de la Vocea României s-a fotografiat într-un costum sport, lejer, cu care a făcut o vizită la salon. Chiar şi aşa, vedeta a reuşit să atragă toate privirile cu silueta ei.

Rochii decoltate, cu aplicaţii, din materiale strălucitoare sau cu spatele gol. Aşa ne-a obişnuit Loredana să o vedem când intră în scenă la Vocea României. Atunci când nu apare în faţa camerelor, Lori pare ceva mai degajată. Nu mai poartă pantofi cu toc şi nici rochii care să-i pună în evidenţă sânii. Cântăreaţa reuşeşte chiar şi aşa să facă furori cu silueta ei.

loredana.jpg

loredana trening sport
Artista, într-un costum sport
foto: arhiva personală

Într-o pereche de pantaloni sport indigo, antrenoarea ne-a arătat că are cu ce se mândri. Un trup zvelt, deşi nu mai este o adolecentă. Machiajul este însă la fel de intens pe chipul vedetei, indiferent dacă apare pre sticlă sau nu, iar imaginea vine să ne convingă de acest lucru.   

Loading...

Citește și

  • loredana groza vocea romaniei

    În această seară (vineri, 4 decembrie), are loc cea de-a treia emisiune live din acest sezon de Vocea României. Este ultimul show înainte de duelurile încrucișate.

  • E cameleonică pe scenă, în vestimentaţie, în muzică, dar iată că şi chipul i se schimbă de la o zi la alta. În pozele retuşate de pe Facebook, Loredana Groza e ca o păpuşă de porţelan, la televizor e ajutată de machiajul profesionist, însă în realitate, ridurile, cearcănele şi cutele nu mai pot fi ascunse.

  • loredana spectacol sentimente

    Show de excepţie sâmbără seară la Sala Palatului! Loredana a uimit audienţa cu un spectacol maraton de trei ore în care i-au fost alături unele dintre cele mai mari vedete ale muzicii internaţionale.

  • E diva supremă a muzicii pop autohtone, talentată, excentrică şi cameleonică. Azi umple Sala Palatului două zile la rând, e jurat la “Vocea României” şi cere 15.000 de euro pentru un concert. Dar până să ajungă să întoarcă banii cu lopata, Loredana Groza a ştiut ce sunt lipsurile şi chiar trăia cu un leu pe zi. Solista a aşternut aceste amintiri în scris, în cartea “Sentimente”, care se va lansa pe 26 noiembrie.