Loredana Chivu, cu decolteul adânc și rochița mulată la mormântul lui Arsenie Boca: «Erau 40 de grade»

loredana-chivu-arsenie-boca2.jpg

Loredana Chivu i-a înfuriat pe internauți, după ce a publicat o serie de imagini în ipostaze „necredincioase”, de la mormântul lui Arsenie Boca
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Loredana Chivu, fosta asistentă TV a lui Capatos, a stârnit controverse în mediul online, după ce a publicat pe rețelele de socializare o serie de imagini sexy, la mormântul lui Arsenie Boca.

Loredana a făcut o „ședință foto sexy”, așa cum este obișnuită, în curtea Mănăstirii Prislop, unde se află mormântul duhovnicului Arsenie Boca, publicând ulterior imaginile cu pricina pe rețelele de socializare. Dacă vedeta credea că va fi apreciată pentru pioșenia sa însă, s-a înșelat, având în vedere că internauții i-au reproșat imediat că la biserică ținuta trebuie să fie cât mai simplă și deloc deocheată, locașul de cult fiind un refugiu pentru cei cu sufletele încărcate, în căutare de Dumnezeu.

Loredana Chivu, şedinţă foto sexy la mormântul lui Arsenie Boca

De asemenea, toți pelerinii care ajung la Mănăstirea Prislop sunt puşi să respecte un regulament extrem de strict de vizitare. Ţinuta decentă este obligatorie, iar femeile care vin să se roage la mormântul duhovnicului Arsenie Boca nu au voie să intre în mănăstire îmbrăcate în pantaloni sau cu fuste scurte, ori cu decolteul la vedere. La poarta mănăstirii primesc şorţuri cu care să îşi acopere picioarele şi năframe pentru zona capului. Pentru cele care încalcă regulile de conduită, măicuțele își iau dreptul de la invita să părăsească incinta chiar. 

loredana-chivu-arsenie-boca3.jpg

Asistenta TV a purtat, într-adevăr, o rochie lungă, însă decoltată și mulată pe corp
Foto: Facebook

Loredana Chivu însă nu vede nimic greșit în imaginile care o înfăţişează în ipostaze provocatoare, în mijlocul pelerinilor veniţi la mormântul lui Arsenie Boca. „Mi-a ajutat Dumnezeu sa ajung din nou în locul unde îmi găsesc liniştea şi alinarea. Doamna ajută la toată lumea!”, a scris asistenta TV în dreptul pozelor. 
Gestul său nu a scăpat de criticile internauţilor, care i-au cerut să nu mai vină la Mănăstirea Prislop, decât atunci când se va îmbrăca decent. „Vezi că ai ajuns la ţanc şi îmbrăcată perfect, pentru că într-una dintre chilii se pozează pentru PlayBoy!”, a scris unul dintre aceştia. „Loredana, ştim că eşti credincioasă mai ales operaţiilor estetice. Poţi să mergi şi la doctori să te rogi la ei pentru cum arăţi”, a fost un alt comentariu.

loredana-chivu-arsenie-boca1.jpg

Loredana s-a apărat, susținând că era extrem de cald afară și de aceea a ales acea ținută
Foto: Facebook

„Să mă ierte Dumnezeu, dar cât de penibil este să îţi ridici popoul într-un loc sfânt pentru poze cu decolteu, cu nesimţire şi fără neruşinare”, i-a scris un alt internaut. „Dacă tot zici că eşti cât de cât credincioasă, ar fi trebuit să ştii că nu ai voie cu siliconul pe afară. Lipsă de respect!”,a fost un alt comentariu.
Loredana Chivu a venit însă cu răspunsul care, spune ea, o scapă de „păcate”: „Erau 40 de grade. Am avut o rochie lungă şi un văl pe cap. Dumnezeu mă ştie şi mă iubeşte aşa cum sunt, pentru sufletul meu. Dumnezeu ne iubeşte pe toţi.

Nu judecă un decolteu care era doar pe jumătate şi care s-a văzut la plecare, dupa ce am coborât de la Mormântul Sfânt şi după ce am lăsat Acatistul! Nu mai judecaţi, fiţi umili. Dumnezeu ne vede aşa cum suntem!”, a scris aceasta. 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Loredana Chivu (29 de ani) şi-a petrecut întreaga vacanţă pe litoralul românesc. În timp ce alte dive huzuresc prin străinătate şi se pozează prin locuri exotice, iată că senzuala blondină preferă să îşi etaleze corpul pe plaja milionarilor din Mamaia.

  • Loredana Chivu (29 de ani) s-a despărțit de iubitul ei, None, luna trecută, așa că, drept consolare, și-a umplut dormitorul cu jucării de pluș. Dacă pe scenă este o adevărată bombă sexy, iată că acasă fosta asistentă tv de la Antena 1 se îmbracă precum o puștoaică, în pijama roz, marca Barbie: “Mi-am pus pufoșeniile și m-am băgat la culcare”, a scris ea pe rețelele sociale, fanii fiind încântați și de această latură copilăroasă a Loredanei.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5