Loredana, 5 apariții erotice cu care a dat lumea peste cap. Gesturi obscene pe scenă, goală la mănăstire, cu sânii la CNA

loredana-groza-decolteu.jpg

Loredana Groza este acum jurat "X-Factor"
foto: Facebook

Madonna ar fi invidioasă pe sosia ei din România, nimeni alta decât Loredana Groza. Diva de la "X-Factor" a confiscat atenția cu fiecare apariție, însă acum, la 50 de ani, parcă nu mai are nici o barieră. Filmulețul recent, cu ea aproape goală, la masaj, ne-a amintit de un lung șir de controverse, cu care Lori a șocat, dar pe care și le-a și asumat.

Diva muzicii pop autohtone, talentată, excentrică şi cameleonică, Loredana Groza (50 de ani) continuă să șocheze pe Facebook și pe Instagram, acolo unde se “vinde” cu cel puţin 20 de ani mai tânără. Pozele extrem de retuşate parcă au devenit deja o obișnuință, așa că altceva stârnește acum iureș în rândul fanilor: disponibilitatea Loredanei de a-și etala erotismul. Iată cum a șocat Lori de-a lungul timpului!

Octombrie 2020. S-a filmat aproape goală, pe masa de masaj

Nu are limite când își dorește să fie sexy, iar Loredana Groza continuă să-și surprindă admiratorii. După rochiile cu vedere la sâni, Lori a aruncat acum Internetul în aer cu imagini de la masaj. Tolănită pe masă, "îmbrăcată" doar cu chiloței minusculi, tanga, solista se lasă răsfățată de tehnicile maseuzei, iar încântarea i se poate citi pe chip. Aceea încântare pe care, mai mult ca sigur, au avut-o și urmăritorii ei de pe Internet.

Iunie 2007. A mimat sexul pe scenă

Părinți scandalizați în iunie 2007, la Zilele Oraşului Ploieşti. Atunci, Loredana Groza a cântat, a dansat, iar la un moment dat le-a arătat spectatorilor degetul mijlociu. De parcă gestul n-ar fi fost suficient, artista a mimat sexul oral, spre stupoarea părinţilor, care nu ştiau cum să-şi mai ferească micuţii de spectacolul deocheat.

loredana-ploiesti.gif

Loredana, gesturi obscene pe scenă

Contactată de Click! la vremea aceea, solista s-a scuzat: “Îmi intrase un fir de păr în gură”. Ei bine, gestul nu a fost singular, căci Loredana a recidivat trei ani mai târziu, în 2010, la Zilele Orașului Câmpia Turzii. Show-ul erotic a avut loc pe versurile reprezentative ale melodiei „Ziga zagga". Același gest, cu degetul mijlociu în gură, poate fi văzut în video de mai jos.

Noiembrie, 2019. Sânii Loredanei Groza, analizați de CNA

Loredana Groza a fost reclamată la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru ținuta decoltată cu care a mers la emisiunea matinală de la Antena 1, din 3 noiembrie 2019, pentru a-și promova cel mai nou videoclip. Problema au reprezentat-o sânii Loredanei, lăsați la vedere de bluza complet descheiată, până la brâu. Reclamantul susţine că ţinuta pe care vedeta a avut-o în cadrul show-ului matinal este una nepotrivită deoarece orele de difuzare au fost accesibile minorilor.

loredana-sani_0.jpg

loredana sani
Aceasta este ținuta care a adus-o pe Loredana în atenția celor de la CNA
Sursă foto: Captură video

Februarie 2020. «Sex pe canapea», videoclip interzis minorilor și restricţionat de YouTube

Un alt moment controversat a fost acela când Loredana Groza a lansat videoclipul piesei „Sex pe canapea“, imaginile fiind atât de îndrăzneţe, încât pot fi vizionate pe YouTube numai de către cei care au peste 18 ani, restricţie impusă de platforma video.

loredana-videoclip.jpg

Loredana Groza, îndrăzneață în videoclip
Foto: Instagram

"Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor“, a spus Lori în emisiunea „Deşteptarea“ de la Europa FM.

  • fotografii: Instagram / Facebook
  • Maximize

1/8

Noiembrie 2000. A pozat goală la mănăstire pentru cel mai vândut Playboy din istorie

În urmă cu 20 de ani, Loredana Groza a pozat în Playboy aşa cum s-a născut, goală. Dan Silviu Boerescu, editorul de la acea vreme al revistei Playboy, a povestit pentru Click! cum s-a desfășurat ședința foto.

„Cu Loredana, fiind prieteni, a fost, totuşi, cea mai grea negociere. Ne-am întâlnit mai bine de jumătate de an ca să discutăm. Când, în fine, am convins-o, am făcut poze cu ea şi la Bucureşti, dar şi în Grecia. Acolo a pozat inclusiv în curtea unei mănăstiri ce părea abandonată. În realitate, călugării erau toţi în livadă, să culeagă măsline. Loredana a stabilit recordul de tiraj al oricărei reviste glossy din România: 143.500 de exemplare!”, ne-a spus Dan Silviu Boerescu într-un interviu exclusiv.

Citește și:

VIDEO Loredana Groza, cu sânii sugrumați în cea mai decoltată rochie. Poza care a aruncat internetul în aer

Până unde a mers Loredana ca să-și facă fața ca la 18 ani. «Afişezi ceva ireal», i-au zis fanii

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1