Loredana Groza șochează după ce a plecat din PRO TV: «Sex pe canapea», videoclip interzis minorilor

loredana-videoclip.jpg

Loredana Groza, îndrăzneață în noul videoclip
Foto: Instagram

Loredana Groza este o artistă care a știut întotdeauna să atragă atenția publicului său, fie că a fost vorba de ținutele îndrăznețe sau de alegerile muzicale. În noul videoclip al cântăreței, cele două „domenii” s-au îmbinat perfect pentru a genera reacții pe măsură, însă doar adulții se pot bucura de filmulețul în cauză, și asta datorită politicilor platformei You Tube.

Acest lucru înseamnă că Lori apare în ipostaze „picante”, așa că platforma unde se urcă videoclipuri a decis să pună o restricție de vârstă, numai cei peste 18 ani putând să vizioneze noul proiect muzical al vedetei. După ce în ultima perioadă a tot șocat cu apariții care mai de care mai „fără de inhibiții”, expunându-și în special decolteul, Loredana a culminat cu un clip în care joacă rolul de femeie fatală.

Loredana Groza, videoclip incendiar pentru noua piesă

În câteva imagini realizate pe platoul de filmare al videoclipului muzical, Lori apare sărutându-se cu un bărbat misterios sau îmbrățișându-l pe un altul, în timp ce ține un bici în mână. Pozele au fost publicate și pe rețelele de socializare, unde au stârnit, bineînțeles, și reacții din partea urmăritorilor virtuali ai Loredanei. Aceasta a făcut o schimbare în ultima perioadă și în legătură cu televiziunea unde semnase, alegând să plece din PRO TV. 

loredana2.jpg

Fanii i-au mai reproșat Loredanei și că îi cam plac „tinereii”
Foto: Instagram

În timp ce unii sunt de părere că Lori arată impecabil pentru vârsta ei și că nu e nicio rușine în a-și arăta atuurile fizice, alții îi reproșează acesteia în comentarii că ipostazele respective nu sunt tocmai potrivite pentru cineva la aproape 50 de ani. De asemenea, și piesa Loredanei a fost apreciată. „Foarte mișto piesa, mă duce cu gândul la un film din seria James Bond”, „Vârsta nu contează ..conteaza cum te simți tu în acel corp..ps..eu am 30 dar parcă mă simt de 19..Divină”, „Ai uitat câți ani ai? Ai 50, nu 20, revino la realitate!”, au fost câteva dintre comentariile primite de vedetă. 

În videoclipul cu pricina există mai multe scene piperate, când protagonistul masculin îi rupe dresul Loredanei sau când aceasta dansează la bară precum Jennifer Lopez, luând probabil și lecții speciale în acest sens. De asemenea, merită notate și săruturile și atingerile pasionale cu tinerelul actor din clip. 

loredana3.jpg

Foto: Instagram

Lori a tot făcut furori pe rețelele de socializare în ultima perioadă, după ce a publicat imagini din ce în ce mai provocatoare. Vedeta nu ține cont de critici și rar le răspunde cârcotașilor, adoptând aceeași atitudine pe care a avut-o și atunci când i s-a reproșat că are foarte multe operații estetice: liniștea. 

Loading...
 
 

Citește și