VIDEO Loredana Groza, cu sânii sugrumați în cea mai decoltată rochie. Poza care a aruncat internetul în aer

loredana-sani-5.jpg

Loredana Groza, apariție suprinzătoare la un eveniment caritabil
Foto: Instagram

Loredana Groza și-a obișnuit deja admiratorii cu apariții cât mai sexy și îndrăznețe, în ultima perioadă, însă ultima ținută a divei i-a făcut pe aceștia să se întrebe dacă nu cumva Lori a apelat la medicul estetician pentru zona bustului.

După ce a publicat câteva imagini cu apariția sa în mediul online, fanii au creat o adevărată controversă în jurul rochiei, despre care unii spun că ar fi mult prea decoltată și vulgară, mai ales pentru evenimentul la care cântăreața a participat. 

Lori a întreținut atmosfera în cadrul unei serate caritabile organizate la un hotel de lux din Capitală, „Gala din inimă pentru viitor”, însă de data aceasta nu vocea artistei a fost cea care a atras cel mai mult atenția la eveniment. Aceasta a ales o rochie de gală neagră, lungă, cu mâneci și sclipicioasă, însă cu partea bustului extrem de decoltată.

lori-2.jpg

Loredana, decolteu amețitor
Foto: Instagram

Loredana, în cea mai decoltată rochie, cu cel mai amețitor decolteu 

Mândră și încrezătoare în ținuta sa, Loredana a pozat în femme fatale și a publicat ulterior imaginile pe rețelele de socializare, unde părerile au fost împărțite. „Confident is sexy (Încrederea e sexy)” a mai scris artista în dreptul unei poze cu una dintre cele mai decoltate rochii pe care aceasta a purtat-o vreodată. În aceeași notă, Lori a ținut să menționeze și că nu și-a pus implanturi, așa cum probabil a fost întrebată de urmăritorii ei după seria de imagini sexy în care apare. 

„Că arăți bine asta o știi deja doar că uneori anumite lucruri devin vulgare. Că ai sânii mai se vede chiar și dacă sunt acoperiți”, „Așa nu, Lore”, „Cam mult..Nu se mai vede nimic altceva în afară de sâni”, „Apariție de prost gust”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților care nu prea au apreciat apariția Loredanei. La polul opus însă, au existat și câțiva urmăritori care i-au îndrăgit ținuta și au ținut să puncteze că artista arată foarte bine chiar dacă are aproape 50 de ani. 

loredana9.jpg

Decolteul amețitor al Loredanei
Foto: Instagram

Cum arătau sânii Loredanei în 2017

Costumul de baie minuscul cu care a pozat Lori acum doi ani a lăsat pe atunci la vedere bustul bine intrat la apă, care nu mai amintea cu nimic de voluptatea afişată de solistă în celebra peliculă „A doua cădere a Constantinopolului” (1994).

loredana_sani_2017.jpg

Așa arătau sânii Loredanei în 2017
Foto: Arhivă personală

Lori a negat însă vehement că şi-ar fi făcut operaţie de micşorare a bustului, așa cum neagă și acum că ar fi intervenit în zona sânilor pentru o mărire. „Nu am apelat la nici o operaţie estetică. Nici de mărire, nici de reducţie, absorbţii sau orice altceva. Mi se pare mult prea complicat, eu mă simt foarte bine aşa cum sunt”, declara Loredana pentru Click! în urmă cu doi ani. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1