Loredana Groza, în chiloți cu ață, la masaj. Aproape goală, diva de 50 de ani arată tot ce are

loredana-groza_com.facebook.katana.jpg

Loredana Groza, din ce în ce mai dezinhibată pe Internet
foto: Instagram

Nu are limite când își dorește să fie sexy, iar Loredana Groza (50 de ani) continuă să-și surprindă admiratorii. După rochiile cu vedere la sâni, Lori a aruncat acum Internetul în aer cu imagini de la masaj.

În anul 2000, Loredana Groza a pozat în Playboy și deține și acum recordul absolut în România: 143.500 de exemplare vândute. La 20 de ani distanță, solista ar putea repeta figura, căci a rămas la fel de dezinhibată.

După numeroase apariții-șoc, Lori "a stins lumina" marți seara, pe Instagram, unde a publicat imagini video cu ea la masaj. Până aici, nimic anormal. Toate femeile care au grijă de corpul lor fac masaj, se întrețin, însă Lori a arătat aproape tot. Într-o poziție destul de incitantă în care i s-au văzut fundul, sânii, controversata artistă s-a lăsat "frământată" de mâinile specialistei care asigură masaj la domiciliu. Este vorba despre Cristina, cea care îl masează și pe Dorian Popa, aceasta putând fi văzută și în filmulețele de pe Instastory postate de idolul adolescenților. 

Tolănită pe masă, "îmbrăcată" doar cu chiloței minusculi, tanga, solista se lasă răsfățată de tehnicile maseuzei, iar încântarea i se poate citi pe chip. Aceea încântare pe care, mai mult ca sigur, au avut-o și urmăritorii ei de pe Internet. Lori își arată formele la fel de generos cum a făcut-o și în Playboy, în pictorialul pe care îl puteți vedea aici.

Citește și:

Loredana Groza a împlinit 49 de ani. A pozat goală la mănăstire pentru cel mai vândut Playboy din istorie

Secretele româncelor care au făcut istorie în revista "tăticului" Playboy

Loading...

Citește și