Lora îşi schimbă părul în funcţie de haine

l18-9-vedetet-2-col-lora.jpg

Aşa arată părul natural al Lorei. Aici, solista este alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu
Foto: Sever Gheorghe
Citeste tot despre: 

Solista Lora a fost în formă miercuri seara, când a făcut slalom de la un eveniment monden, la altul, alături de iubitul ei, impresarul Ionuţ Ghenu.

Îmbrăcată cu o ţinută şic, “Fenty Puma by Rihanna”, Lora (35 de ani) ne-a spus secretul apariţiilor ei din ultima vreme, căci ba o vedem blondă, ba brunetă cu breton în stil Cleopatra.

„Am decis să acord mai multă atenţie părului, ca şi accesoriu. Pentru că poţi să schimbi o ţinută în funcţie de coafura pe care o adopţi, dar şi a culorii de păr. De exemplu, m-am îmbrăcat cu ceva turcoaz şi am avut de ales între blond şi brunet. Şi s-a văzut mai bine cu brunet. Am norocul să-mi stea bine cu amândouă variantele”, ne-a spus Lora la party.

l21-col-lora.jpg

Solista are colecţie de peruci acasă

 

Astfel, solista a ajuns să aibă acasă o veritabilă colecţie de peruci. Miercuri seara a preferat însă să-şi afişeze părul ei natural la concertul solistului internaţioanal Cris Cab (24 de ani), interpretul hitului „Liar Liar”, susţinut la Yacht Club din Bucureşti.

Loading...

Citește și

  • lora dan badea divort motive agresivitate

    La aproape trei ani de la divorţ, Lora face mărturisiri dureroase despre mariajul de coşmar pe care l-a avut alături de comediantul Dan Badea. Artista, care la momentul respectiv a fost acuzată că a ajuns la separare din cauza infidelităţii ei, a dat cărţile pe faţă şi a explicat că şi fostul ei soţ a avut partea lui de vină şi că nu era nici pe departe persoana caldă de care ar fi avut nevoie. Solista a vorbit despre episoade de agresivitate în cuplu, care au determinat-o să pună punct căsniciei.

  • În ultima vreme, Lora (34 de ani) şochează cu fiecare apariţie, atât pe scenă, cât şi la evenimentele mondene.

  • Lora ar putea plăti daune uriaşe la TVR dacă nu se prezintă în semifinala selecţiei naţionale a concursului Eurovision. Cântăreaţa s-a retras din competiţie, însă organizatorii show-ului ar vrea să o taxeze pe blondă pentru că i-a încurcat.

  • lora

    Fostul soț al Lorei, Dan Badea, se apără după ce toată lumea l-a acuzat că a avut un comportament violent cu solista. Totul a pornit de la o declarație a Lorei, prin care a lăsat să se înțeleagă faptul că Dan Badea ar fi lovit-o. Actorul afirmă, însă, că totul nu este decât o confuzie și nu este vorba despre el.