Lora intră în "reparaţii" la început de an

lora.jpg

Lora
Artista spune că îşi va face o serie de analize la început de an
Foto: Arhivă personală

Artista este o adevărată "maşinărie" de produs bani, însă şirul de concerte pe care le-a susţinut în ultimele zile şi-a pus amprenta asupra stării sale de sănătate. În noaptea dintre ani, artista a avut mai multe spectacole şi a fost numai pe drumuri, făcând naveta de la Bucureşti la Giurgiu.

Nici nu este de mirare că acum la început de an a început să se resimtă şi starea sa de sănătate să se deterioreze. În noaptea de Revelion, Lora a coborât de pe scenă la cinci dimineaţa.

lora_mare.jpg

Lora mama brad craciun ajutor
Lora e cu sănătatea în piuneze după un an încărcat
Foto: Arhivă personală

"M-a durut stomacul. Am mâncat când am plecat de acasă, dar am fost şi mult pe drum, în maşină. Luna ianuarie va fi o perioadă în care voi avea mai multă grijă de mine. Urmează o serie de analize şi de tratamente de care până acum nu am avut timp. Nu am avut timp nici măcar să mă gândesc la ce aşteptări am pentru 2015. Vreau să-mi construiesc o casă pentru mine şi familia mea şi aş vrea să investesc banii pe care îi câştig într-o afacere, ca să iau o pauză în cazul în care apare un prinţ şi vreau să fac un copil", a mărturisit Lora într-un interviu acordat în noaptea dintre ani la Antena Stars.

Anul 2014 a fost unul destul de încărcat pentru solistă. Pe lângă concertele pe care le-a onorat, ea a trecut printr-o perioadă dificilă în plan sentimental. Artista a divorţat la notar la mijlocul lunii octombrie, punând punct mariajului de doi ani cu actorul Dan Badea. Gurile rele au vorbit imediat după despărţire că motivul ruputurii ar fi fost infidelitatea artistei, care ar fi început o relaţie cu tour-managerul ei Ionuţ Ghenu, fostul iubit al Doiniţei Oancea. Deşi cei doi petrec foarte mult timp împreună, artista a infirmat zvonurile potrivit cărora întrea ea şi Ghenu ar fi ceva mai mult decât o relaţie profesională.  

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa şi comediantul au ajuns luni (13 octombrie) la cabinetul notarial, în jurul orei 12. Îmbrăcată casual, Lora (32 de ani) şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare, în timp ce Dan (36 de ani) mesteca nervos gumă. Click! a aflat ce avere au de împărțit cei doi: 3 apartamente.

  • Lora Doinita divort Dan Badea

    Povestea divorţului dintre Lora (32 de ani) şi comediantul Dan Badea (38 de ani) a dat naştere unei serii întregi de speculaţii privind posibilele motive ale rupturii. Căsătoriţi de doi ani, cântăreaţa şi actorul par acum foarte aproape de a pune punct mariajului lor. Dacă artista a explicat că programul încărcat din ultimul an este ceea ce le-a dat peste cap tot universul, unele guri rele susţin că Lora ar fi călcat strâmb în această căsnicie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1