Lora, cu un bărbat în pat: "El mă iubeşte cel mai mult!"

lora_8.jpg

lora concert divort
Lora a divorţat luna trecută de soţul ei
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

O lună şi o săptămână s-au scurs de la divorţul artistei de actorul Dan Badea şi Lora pare resemnată. Cântăreaţa s-a fotografiat în pat cu un bărbat despre care a dezvăluit că are sentimente puternice.

Mulţi s-au grăbit să creadă că solista şi-a refăcut mai repede decât s-ar fi aşteptat cineva viaţa sentimentală, însă nici nu încape vorbă de aşa ceva. Lora s-a fotografiat în pat cu fratele său, în timp ce se uitau împreună la un film şi a urcat imaginea pe contul ei de socializare.

lora_si_vlad.jpg

lora frate fotografie admiratorii concluzii
Lora a ridicat multe semne de întrebare după ce s-a fotografiat în pat cu fratele ei
Foto: Facebook

"El mă iubeşte cel mai mult. Să încheiem seara de luni, cu un film bun", a scris artista pe reţeaua de socializare. Pentru cei care s-au grăbit să tragă concluzii pripite să să afirme că Lora are un nou iubit, artista a ţinut să precizeze pentru admiratorii care nu o cunosc prea bine, dar ar vrea să afle lucruri despre ea că bărbatul din fotografie este fratele ei. 

Lora şi Dan Badea au divorţat luna trecută pe cale amiabilă la notar. Cei doi au pus punct unui mariaj de doi ani şi au rămas buni prieteni. "Pentru o prietenie nu îţi trebuie acte", spunea atunci solista. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1