Lora a ajuns pe perfuzii la «Asia Express»! Ce a pus-o la pat

asiaexpress_romania_11_1.png

lora perfuzii asia express toxiinfectie alimentara
Lora a fcut o toxiinfecţie alimentară şi a ajuns la perfuzii
Foto: Antena 1

Emisiunile nu înseamnă doar extra venituri pentru vedetele noastre, ci şi adevărate probleme de sănătate! "Asia Express” (Antena 1) s-a dovedit a fi o provocare imensă pentru concurenți, iar echipele rămase în cursă se luptă acum cu ultimele resurse de energie pentru a ajunge cât mai aproape de finală. Cu toate acestea, oboseala, deshidratarea și presiunea competiției își spun cuvântul, iar luni (19 martie), Lora va trece prin momente dificile, care o pun la pat.

Aflată în Cambodgia alături de colegii săi pentru ultimele misiuni din această țară, cântăreața se confruntă cu o toxiinfecție alimentară, ce îi pune în pericol locul în joc. Simptomele evidente i-au alertat pe medicii din echipă, astfel încât Lora va ajunge pe perfuzii și îi vor fi administrate săruri și minerale pentru rehidratare.

"Lora este epuizată, deshidratată, nu a mâncat nimic de o zi și nici azi dimineață nimic. Clar nu e bine. Îmi este greu când o văd că trece printr-un moment mai dificil”, declară ]ngrijorat iubitul vedetei Ionuț Ghenu.

De mai bine de trei săptămâni, vedetele dorm și călătoresc în condiții extrem de grele, iar suma de 1 Euro pe care o primesc nu le poate asigura hrana zilnică. De aceea, sunt nevoiți ca în fiecare zi să apeleze la bunăvoința localnicilor, fără a uita că orice moment pe care îl pierd i-ar putea costa scump la ultimul punct de control.

ionut ghenu pasi de dans asia expressZoom
Ionuţ Ghenu a încercat să înveţe paşii de dans
Foto: arhivă personală

"Totul este pe viteză, condițiile sunt foarte greu de suportat și dacă ești perfect sănătos. Noi nu prea avem niciodată timp să ne cumpărăm ceva de mâncare cu banii pe care îi primim, pentru că nu vrem să pierdem nicio secundă”, spunea şi Lora.

În ediția de luni seară, artista va rămâne sub supraveghere medicală, iar Ionuț Ghenu va fi nevoit să înceapă prima misiune singur. Lucrurile se vor complica și mai mult pentru acest cuplu în momentul în care Gina Pistol va dezvălui că plecarea în cursă este stabilită de un test al coordonării în echipă. Vedetele vor fi nevoite să învețe în doar zece minute o serie de pași de dans din cultura cambodgiană, iar mișcările, ritmul, înclinarea capului și legătura cu partenerul sunt amănunte importante pentru profesorul care va juriza. Fără un coechipier, Ionuț va încerca să deprindă pașii de dans de unul singur, dar misiunea se va dovedi a fi la fel de complicată și pentru ceilalți.

loading...
Loading...

Citește și

  • Competiția Asia Express este plină de provocări, iar unele vedete nu pot face față. Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, par să aibă probleme de comunicare, fapt care le îngreunează cursa.

  • lora ionut ghenu asia express

    Filmările pentru emisiunea Asia Express, care va fi difuzată în curând la Antena 1, s-au încheiat, iar concurenţii s-au întors la confortul de acasă. Lora şi Ionut Ghenu au declarat încă de la început că show-ul este o provocare pentru ei, pe care au acceptat-o fără să stea pe gânduri pentru că își doreau să plece prin lume în căutare de aventură, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

  • Lora a fost criticată dur de fani deoarece au văzut-o plângând la emisiunea Asia Express. Lora a publicat mai multe filmulețe pe Instagram întrebând cum ar trebui să-și petreacă timpul liber alături de iubitul ei, însă în loc de sfaturi, ea a primit critici.

  • Cântăreața a stârnit multe curiozități în ultima vreme, după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată. Artista și-a schimbat inclusiv ținutele, optând pentru haine foarte largi, ceea ce a intrigat și mai mult curioșii. O fi Lora gravidă?