Locul secret în care îşi consumau idila Brigitte şi Cătălin Cazacu

2_3_pozamare.jpg

Brigitte îl îmbracă şi pe Ilie tot cu haine de la prietenul lor Philipp Pleine
Fotografii: Mihai Ionescu

A încercat cât a putut de mult să ţină secretă identitatea bărbatului cu care l-a înşelat pe Ilie Năstase, însă iată că nu a mai putut controla lucrurile. Brigitte a avut o aventură cu Cătălin Cazacu anul trecut şi l-a răsfăţat ca pe un prinţ. Vacanţe în străinătate, parfumuri şi haine de firmă a primit motociclistul pentru dragostea lui.

Brigitte Năstase (42 de ani) a învăţat în sfârşit că nimic nu e secret pe lumea asta! Un an a reuşit să ascundă numele bărbatului cu care i-a pus coarne lui Ilie Năstase (72 de ani). Ieri s-a aflat că sexoasa brunetă l-a înşelat pe fostul tenisman cu nimeni altul decât Cătălin Cazacu, un bărbat în vârstă de 33 de ani, originar din Timişoara, campion la motociclism, şi mare crai.

2-3-neatza-3-4col-exatlon-1_kanal-d.jpg

Cătălin Cazacu a rezistat eroic până aproape de finalul emisiunii Exatlon

Nu e milionar, nu e vreun Brad Pitt, însă cucereşte damele cu vrăjeala lui şi ştie să fie pansament pentru cele care se află în suferinţă. Cam aşa a procedat şi cu nevasta lui Ilie.  Anul trecut, când era în mari clinciuri cu tenismanul, despre care spunea că o jigneşte, o cafteşte şi o înşală, Brigitte l-a întâlnit într-un club pe Cazacu, de care s-a lipit precum timbrul pe scrisoare. Acesta i-a dat cam ce avea nevoie: iubire, atenţie, mesaje siropoase, iar idila a ţinut de la începutul lui 2017 şi până în vara aceluiaşi an, adică vreo şapte luni.

Nevasta lui Ilie a pus detectivii pe urmele lui Cătălin 

”În februarie l-a dus pe Cazacu la Viena. L-a plimbat şi i-a cumpărat tot ce i-a poftit inima. Haine, parfumuri scumpe, încălţări, accesorii, au mâncat la restaurante scumpe, chiar a fost surprins de gesturile ei. La un moment dat, Brigi i-a trimis acasă un pachet plin cu haine de la Philipp Plein, brandul ei preferat. A fost o chestie haioasă, căci la un moment dat, când l-a vizitat la apartamentul lui din Cosmopolis, ea a văzut că televizorul lui nu era prins în perete. Atunci Brigi a dat un telefon şi în câteva minute a venit o echipă care a rezolvat problema, adică pe genul ăla ”wonder woman”, a declarat o sursă din preajma celor doi. În tot acest timp şi-au consumat relaţia pe muteşte, şi-au trimis poze deocheate, cu grijă să nu afle Nasty. Şi iată că tot a aflat! ”Năstase a aflat de ei. L-a sunat pe Cazacu printr-un interpus şi i-a spus atât: «ai grijă de viaţa ta!» Deşi a fost ameninţat cu moartea, Cazacu a continuat să se iubească cu nevasta lui. Însă nu i-a mai ţinut mult, pentru că el a început să o înşele, iar Brigitte e tare rea la mânie. L-a făcut sărăntoc şi în toate felurile”, a mai povestit aceeaşi sursă. Iată că miercuri, pe la miezul nopţii, Brigitte a făcut o mărturisire pe Facebook, în care şi-a recunoscut amantlâcul cu Cazacu. ”În primul rând, băiatul se numeşte Cătălin (n.r. Cazacu), iar relaţia noastră s-a terminat pentru simplul fapt că atunci când am vrut să aflu mai multe despre el, angajând o firmă abilitată în asta, mi s-a adus la cunoştinţă că acesta a început să fie vizitat din când în când de o numită Ana (n.r. Roman), din Petroşani”, a dezvăluit Brigitte. Şi aşa s-a terminat idila!

 

Schimbă femeile ca pe şosete

Campionul la motociclism a devenit cunoscut în 2012, după ce a fost acuzat de fosta iubită, fotomodelul Bianca Jurcă, că ar fi bătut-o într-un club, de i-a spart buza. S-a cuminţit abia după ce a întâlnit-o pe designera Maria Simion, cu care a avut o relaţie de aproape doi ani. S-au despărţit în 2016, iar de-atunci Cătălin a ţinut-o din aventură în aventură. Anul acesta a dat lovitura de graţie, aflându-se într-un trio amoros cu fotomodelul Ana Roman, cântăreaţa Claudia Pavel şi ştirista Ilinca Obădescu de la Kanal D. În cele din urmă, se pare că s-a oprit la ultima. Pentru cât timp?!

loading...
Loading...