Liviu Vârciu va prezenta „Asia Express” în locul Ginei Pistol?

6_3-col-asia-express.jpg

Liviu Vârciu a fost concurent în primul sezon din "Asia Express"

Mişcare-şoc pentru Liviu Vârciu, la Antena 1. Actorul se transformă din fost concurent în reality-showul „Asia Express”, în prezentatorul acestei emisiuni, ale cărei filmări vor începe în curând. Şi aceasta nu este singura surpriză pe care o pregăteşte fostul actor de telenovele.

Liviu Vârciu (37 de ani) face cam de toate la Antena 1, căci în ultimul timp nu zice “nu” nici unui proiect care i se pare interesant. Poate de aceea a şi acceptat să participe la un nou reality-show “Asia Express”, care de data aceasta va avea loc în India şi se va numi, cel mai probabil, „India Express”.

Numai că acum va fi el gazda emisiunii. “O să plec în curând în India, pentru că acolo se filmează Şi merg ca şi host – prezentator, că nu mă mai prind ei pe mine ca şi concurent. Niciodată. Nu ştiu cum va fi împărţit show-ul, nu ştiu ce se va întâmpla cu Gina Pistol, însă îl iau şi pe Andrei Ştefanescu cu mine, o să prezentăm împreună. Eu o respect foarte mult pe Mona Segal, producătoarea show-ului, şi am spus «da» acelui proiect fără să mă gândesc foarte mult. Dar acum stau să derulez și mă bucur că am participat, dar încă nu pot să cred că eu sunt ăla care a dormit pe jos şi care s-a trezit la ora 6. Acum n-aş mai face aşa ceva ca şi concurent”, ne-a mărturisit Liviu Vârciu.

liviu_varciu_andrei_stefanescu.jpg

liviu varciu andrei stefanescu
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt prieteni buni și colegi de emisiuni
Foto: Antena 1

Momentan, el filmează pentru sezonul doi din “Fructul oprit”, apoi a anunţat că va lua o binemeritată vacanţă. “Am început cu «Secretul Mariei», în 2005, şi la vremea aceea, impresarul meu, Joey D’Alvare, mi-a zis să mă duc la casting, să mă îmbrac frumos. Mi-am luat costumul şi când am ajuns acolo toţi erau la cămăşi, la bluze cu mânecă scurtă, la 35 de grade, numai eu eram la costum şi muream de cald. Aşa am început eu cariera în seriale de televiziune şi am avut onoarea să joc alături de Valeriu Lazarov”, ne-a povestit Liviu Vârciu.   

Loading...

Citește și

  • Raluka, Ana Baniciu, culise Asia Express, cine a castigat Asia Express, Antena 1, marturiile echipei, reality-show

    Cel mai spectaculos și autentic reality-show, de care telespectatorii români au avut parte la Antena 1, a ajuns la final. Ana Baniciu și Raluka au câștigat finala disputată cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și au pus mâna pe amuleta de 30.000 de euro. “Asia Express” nu a însemnat însă doar o competuție dură și plină de adrenalină pentru concurenți, ci și pentru echipa de producție. Click! îți cum a fost produs show-ul, care timp de două luni ne-a plimbat prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Mărturiile aparțin reporterilor și producătorilor de la Antena 1, angrenați în această producție.

  • Asia Express, finala, premiu, Lora, Dorian Popa, Liviu Varciu, Andrei Stefanescu, Daniela Crudu, Vica Blochina, Raluka, Ana Baniciu

    A început numărătoarea inversă până la marea finală „Asia Express”, difuzată marţi, 3 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1. La început au fost 8 echipe, însă după 4.700 de kilometri parcurşi cu rucsacul în spate, făcând autostopul, doar 3 echipe de vedete au rămas în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro. Doar două echipe se vor confrunta însă în marea finală, iar numele lor îl vom afla în această seară, în semifinala „Asia Express”. Temerarii concurenţi, care s-au încumetat în aventura Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda, au povestit pentru Click! chinurile inimaginabile prin care au trecut. Iată ce li s-a părut cel mai dificil!