Liviu Vârciu şi iubita au petrecut la botezul fetiţei! Cum s-au asortat toţi trei

liviu_si_anda.jpg

liviu varciu anda calin botez anastasia
Liviu Vârciu şi iubita lui, Anda Călin, la botezul fetiţa lor, Anastasia Maria
Foto: arhivă personală

Petrecere de botez cu repetiţie în familia lui Liviu Vârciu! Luna trecută, pe o vreme de iarnă, vedeta şi-a creştinat fetiţa, iar sâmbătă (19 mai), când termometrele au indicat mai multe grade, Anastasia şi părinţii ei şi-au aşteptat invitaţii să sărbătorească aşa cum se cuvine evenimentul. Iubita lui Vârciu a fost cea care a pregătit acest moment mai veva ca pe o nuntă, bruneta fiind atentă nu doar la meniu şi partea de entertainment, ci şi la ţinutele protagoniştilor.

Se tot fac pregătiti în familia lui Liviu Vârciu, care a optat pentru prima petrecre a Anastasiei pentru o dată cu semnificaţie. El şi Anda Călin au ales să chefuiască fix în ziua în care toată Planeta vorbea despre nunta regală a Prinţului Harry cu actriţa Meghan Markle.

anda_calin.jpg

anda calin iubita liviu varciu
Anda Călin a stat ore bune la machiaj şi la coafor
Foto: arhivă personală

Având în vedere acest eveniment cu ştaif, Anda Călin  a acordat şi mai multă atenţie petrecerii Anastasiei. Distracţia s-a ţinut la un centru de evenimente din Otopeni, la care Anda şi Liviu au degstat un meniu de fiţe, ca pentru o adevărată nuntă. Părinţii au fost foarte de eleganţi.

33020769_10214494025283395_9167704132507664384_n.jpg

Liviu Vârciu și invitații supriză

El a purtat un costum clasic, de culoare neagră, cămaşă albă şi papion, iar iubita lui, o rochie în aceeaşi nuanţă, pentru care designerul a muncit ore-n şir, toate aplicaţiile fiind manuale. 

33025897_10214494031763557_2022916969212149760_n.jpg

Ana Roman şi micuţa Anastasia
Foto: arhivă personală

"Acum Anda va fi mulţumită. De când îşi doreşte ea să fie mai grasă şi va fi pentru că rochia este mai grea cu 10 kilograme", a spus Liviu la Antena 1, post de televiziune care a filmat exclusiv la petrecerea de botez. Nu doar părinţii s-au asortat între ei, ci şi fetiţa. Anastasia a purtat o rochiţă de prinţesă, din dantelă neagră în partea de sus, combinată cu satin în culoarea cuprului. Pentru a îndulci ţinuta micuţei, designerul i-a aplicat o fundă roz în talie.   

 

loading...
Loading...

Citește și

 • varciu fetita botez

  Pe o vreme de iarnă autentică, Liviu Vârciu şi Anda Călin şi-au botezat duminică fetiţa fără să ţină cont de vremea de afară. Anastasia împlineşte luna aceasta 6 luni, aşa că părinţii nu au vrut să mai aştepte ca să o creştineze. Petrecerea de botez a fost stabilită la o dată ulterioră, în luna mai, când primăvara se va instala definitiv până atunci.

 • familie liviu varciu

  Din ianuarie 2017 , Liviu Vârciu (37 de ani) şi iubita lui, Anda Călin (27 de ani), trăiesc o poveste de iubire, iar din septembrie se bucură şi de cel mai frumos dar, fiica lor, Anastasia Maria (8 luni).

 • Liviu Varciu si Anda Calin

  S-au liniştit apele în familia lui Liviu Vârciu (36 de ani). Concurentul de la „Asia Express” (Antena 1) şi-a folosit la maximum farmecul şi şi-a îmbunat iubita, după ce în presă au apărut poze cu el, sărutând-o pe gură pe fosta “bebeluşă” Roxana Niculae.

 • Liviu Varciu, botez, fiica, Anda Calin, familie

  O priveşti şi îţi înseninează ziua! Fetița lui Liviu Vârciu (36 de ani) crește pe zi ce trece şi acum arată ca un bebeluş de reclamă.