Liviu Vârciu, despre Diana Munteanu: „Mi-a plăcut de ea foarte mult”

diana_munteanu_2_0.jpg

diana munteanu liviu varciu
Artistul a dat detalii despre viața personală
Foto: Arhiva Click!

Artistul va reveni în calitate de concurent în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care va debuta sâmbătă (13 februarie), la Antena 1. Liviu Vârciu a dezvăluit într-un interviu recent că vrea să interpreteze personaje despuiate și crăcănate, dar a făcut mărturisiri și despre viața amoroasă.

Liviu Vârciu este extrem de fericit că va participa din nou la „Te cunosc de undeva”. El a declarat, într-un interviu acordat ziarului Ring, că: „Îmi pare rău că data trecută nu m-am distrat de la bun început, ci doar de la jumătatea sezonului. Tocmai de aceea am vrut să revin și să mă distrez încă de la prima ediție. (...) Mi-aș dori personaje crăcănate, despuiate, ca să-mi dau jos părul de pe picioare...Glumesc! Aș vrea ca, în afară de caterincă, să imităm și personaje serioase”.

Întrebat despre relațiile amoroase și despre faptul că, la sfârșitul anului, trecut s-a vehiculat că și-a găsit dragostea, alături de Alina Erimia sau de Diana Munteanu, Liviu Vârciu a mărturisit că: „Aş fi ipocrit să spun că nu mă consider un cuceritor, dar mi-aş dori ca lumea cu care intru în contact să mă placă aşa cum sunt eu, fără ascunzişuri şi mişmaşuri... Alina Eremia mi-a fost şi îmi este în continuare dragă, e ca o soră pentru mine şi o iubesc foarte tare. Mi-a plăcut şi Diana Munteanu foarte mult, dar n-am avut nicio legătură cu ea. Suntem foarte buni prieteni şi, cine ştie, poate la un moment dat o să se împiedice, iar eu o s-o ajut să se ridice.”

Un tătic dedicat, Liviu Vârciu a precizat, pentru sursa citată, că îi este dor de fiica ei și că, în privința alegerilor pe care le va face aceasta în viitor, el o va susține sută la sută: „Carmina înseamnă foarte mult pentru mine. Însă n-am mai văzut-o de mult timp. Aş vrea să o văd şi mi-este foarte dor de ea. Copilul meu va face ce va dori. Eu pot să o îndrum, să-i arăt ce e bine şi ce nu, dar decizia va fi a ei, eu nu o să-i impun niciodată să facă ceva anume”.

loading...
Loading...

Citește și

 • prezentator, divorțată, emisiune, avansuri, îndrăgostit

  Liviu Vârciu este pus pe fapte mari. După ce în presă s-a speculat că prezentatorul tv s-ar săpâni cu greu în preajma Dianei Munteanu, se pare că micile bârfe au prins contur. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la petrecerea de lansare a noii grile de toamnă a postului Antena 1, care a avut loc miercuri seara (16 septembrie), pe malul lacului Herăstrău.

 • diana munteanu

  Diana Munteanu (38 de ani) a fost, la sfârșitul anului trecut, protagonista unuia dintre cele mai neașteptate divorțuri din showbiz-ul autohton. Vedeta tv s-a despărțit de fostul fotbalist Claudiu Niculescu (39 de ani) după un mariaj de șapte ani. De atunci, frumoasa blondă nu a mai fost văzută în compania niciunui bărbat până miercuri seară, când s-a distrat de mama focului cu Liviu Vârciu, colegul de emisiune de la Antena 1 și un cuceritor notoriu.

 • Nu e uşor să fii jurat la noul show ”Ham Talent”, care va debuta duminică, 18 octombrie, de la orele 20.00, la Antena 1.

 • liviu varciu

  În sfârşit, se va muta în casa lui. Liviu Vârciu e aproape gata cu lucrările la vila sa din Băneasa. Şi asta nu pentru că ar fi învăţat să-şi drămuiasă banii, ci pentru că nea Mărin i-a sărit în ajutor şi i-a împrumutat suma necesară pentru terminarea lucrărilor.

 • adelina pestritu

  Divorțul de Liviu Vârciu și revenirea la numele de fată, Pestrițu, a însemnat pentru Adelina descătușarea în plan profesional. Ieșită dintr-o căsătorie care nu-i permitea să-și folosească atuurile fizice, din pricina geloziei lui Liviu Vârciu, tânăra a ”înflorit” la propriu, începând cu un pictorial 100% natural în Playboy și sfârșind cu postura de gazdă a unei emisiuni de succes la Kanal D. Cum arăta însă Adelina Pestrițu când era soția lui Vârciu și își ascundea nurii?

 • Liviu Varciu

  Liviu Vârciu s-a tot săturat de statutul de chiriaş, aşa că de doi ani pune ban pe ban ca să-şi termine casa visurilor lui: o vilă cochetă, dotată şi cu cinematograf, cramă, garaj, jacuzzi, buncăr şi un studio de înregistrări. Din toamnă şi până acum el şi-a mai ridicat un etaj, dar încă mai are de muncă, alături de echipa sa de muncitori. Artistul trage nădejde ca Revelionul să-l prindă în casă nouă.