Liviu Teodorescu, trei zile de vacanţă romantică la Roma

15-special-1.-2col-.jpg

Liviu şi Iulia sunt împreună din liceu

După două luni în care a muncit aproape non-stop la cele patru piese lansate, Liviu Teodorescu simţea nevoia de o pauză, de o răsplată.

Astfel, şi-a luat iubita de mână şi s-au urcat în avion, cu destinaţia Roma. A fost una dintre cele mai romantice escapade ale lor. Liviu şi Iulia se cunosc din liceu şi de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Vacanţele, spun ei, îi apropie şi mai mult pentru că atunci au ocazia să petreacă timp de calitate, să fie împreună 24 de ore din 24. De data aceasta, la Roma, nu s-au mai chinuit cu trezit de dimineaţă, alergat cu harta-n mână de la un obiectiv turistic la altul. Acum, în cele trei zile, au hotărât să savureze oraşul, să-i ia pulsul mergând pe jos unde-i duc picioarele.

Zoom
Au avut parte de vreme frumoasă şi au bătut străzile oraşului fără nicio ţintă clară

„Am vizitat Piaţa Navona, Pantheonul, Forul lui Augustus şi am aruncat o monedă în Fontana di Trevi, ca să ne mai întoarcem în acele locuri. Am mers mult pe jos, când oboseam, ne opream pe câte o băncuţă sau pe treptele unei pieţe pline de flori, am mâncat la pizzeri locale şi am încercat o mulţime de sortimente de îngheţată artizanală, renumită în Roma”, povesteşte Liviu. Întors în ţară vineri, artistul recunoaşte că cele câteva zile nu i-au ajuns. „Sunt multe de văzut în Roma, iar noi nu am reuşit să bifăm decât o mică parte. Abia aştept să ne întoarcem”, a concluzionat el.
loading...

Citește și