Liviu a fugit de acasă! Israela e disperată: „Nu mai pot să respir”

liviu_si_israela.jpg

liviu israela divort capatos
Liviu și Israela nu mai pozează fericiți ca în urmă cu câțiva ani
Foto: Arhiva Click!

Israela Vodovoz (68 de ani) și Liviu Arteni (45 de ani) sunt în prag de divorț Au trăit ani buni pe picior mare, dar acum neînțelegerile le-au pus capac. Tânărul soț al femeii de afaceri a fugit de acasă și l-a lăsat pe Dan Capatos cu ochii în soare. El și Israela erau invitați în emisiunea „Un show păcătos”, miercuri seară (24 februarie), însă Liviu s-a făcut nevăzut.

Dan Capatos îl aștepta în emisiunea lui pe Liviu, dar acesta l-a lăsat baltă pe prezentatorul tv. Soțul Iraelei a ieșit la jogging, așa cum face în fiecare zi, dar nu s-a mai întors. În aceste condiții, prezentatorul tv a fost nevoit să schimbe planul emisiunii, chiar pe ultima sută de metri. În platou s-a prezentat doar Israela, care s-a arătat vizibil afectată de „dispariția soțului” ei.

Căsnicia lor pare pe sfârștie, iar asta au dovedit-o spălându-și rufele murdare în emisiunea lui Capatoz. Se pare că relația de 9 ani nu mai poate fi salvată. Acum, Israela este disperată pentru că Liviu a fugit de acasă și e de negăsit. Înainte de asta, în emisiunea de marți (23 februarie), soțul femeii de afaceri a mărturisit că i că trăiește „ca un leu în cușcă”, fiind sătul de crizele de gelozie ale Israelei.

Fiind disperată și foarte îngrijorată din cauza lui Liviu, aceasta a luat câteva pastile pentru a se liniști. 

„Liviu este alergic la băuturile spirtoase. Nu vreau să intru în panică, pentru că nu mai pot să respir. El dacă ia un deget de spirtoase, asta e. Prefer să mă înșele cu o femeie, decât cu băutura. Am luat ceva ca să fiu mai liniștită. Ceea ce am pentru respirație și calmează”, a spus Israela, în emisiunea „Un show păcătos” de la Antena 1. 

„Sper din toată inima că nu s-a dus spre băutură”

„Se macină, chiar trăieşte drama lui, drama noastră, drama României. E un tip foarte sensibil, care a luptat mereu pentru dreptate. El azi a plecat ca în orice zi, la prânz, la jogging în Cişmigiu. Stă circa patru ore. M-am speriat când i-am dat telefon, pe la ora 20:00. Telefonul ori e închis, ori s-a terminat bateria. El ştia că trebuie să ajungem la emisiune şi, de felul lui, e parolist. Sper din toată inima că nu s-a dus spre băutură (...) Niciodată nu ieșea fără mine, doar când îi venea foamea (de alcool n.r)”, a mai spus Israela. 

 

Loading...

Citește și

 • israela liviu arteni divort sex

  Israela Vodovoz (68 de ani) pare că vrea să pună capăt relației de 9 ani cu Liviu Arteni (45 de ani). Cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, dar, de fapt, sunt în pragul divorțului. Ea susține că el este alcoolic, iar atunci când bea se transformă și are ieșiri necontrolate. Liviu îi reproașează soției sale mai bătrâne că nu au mai făcut dragoste de foarte mult timp.

 • israela vodovoz liviu arteni

  Noua ani de iubire vor fi şterşi cu buretele din viaţa lui Liviu, soţul tinerel al Israelei Vodovoz. Bărbatul este mai hotărât ca niciodată să divorţeze de femeia pe care până nu demult o vedea ca pe îngerul lui păzitor. Miercuri noapte, el a ajuns de urgenţă cu ambulanţa la spital după ce a acuzat stări de rău.

 • liviu israela

  Israela Vodovoz a trecut prin momente cumplite weekendul trecut. Şi asta nu din cauza problemelor de sănătate care nu-i mai dau pace, ci a soţului ei mai tânăr cu 20 de ani . Liviu Arteni ar fi ajuns direct la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei după ce a făcut scandal într-un restaurant.

 • S-au distrat, au trăit ani buni boiereşte, pe picior mare, însă acum, celebra femeie de afaceri Israela Vodovoz şi mai tânărul ei soţ, Liviu Arteni, au ajuns la fundul sacului. Mai mult, ei se confruntă şi cu probleme de sănătate. Israela nu se poate scula din pat, din cauza crizelor severe de astm, iar Liviu susţine că a fost bătut măr de poliţişti, într-un local din Maramureş.

 • Sunt de şapte ani împreună dar se simt de parcă ar fi trăit unul lângă celălalt o viaţă. Israela Vodovoz şi Liviu Arseni şi-au înnoit jurămintele, în platoul emisiunii nocturne de la Kanal D.

 • Israela este o femeie geloasă şi a demosntrat acest lucru cu ocazia unei farse puse la cale de Kanal D.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1