Liviu Arteni, mărturisiri dure despre relația cu Israela Vodovoz: «O singură palmă i-am dat»

israela1.jpg

Israela Vodovoz și fostul soț, Liviu Arteni

Liviu Arteni și-a făcut curaj și a vorbit despre relația și căsnicia pe care a avut-o alături de Israela Vodovoz. El a mărturisit că în anii în care cei doi erau împreună el a lovit-o o singură dată, deoarece nu consideră că este normal ca un bărbat să lovească o femeie.

Liviu Arteni a explicat faptul că dacă nu i-ar fi expirat buletinul, el oricum nu s-ar fi întors în România. Israela a povestit în urmă cu mai mult timp că el ar fi bătut-o cu adevărat, însă Liviu a contrazis aceste afirmații.

"Dacă nu îmi expira buletinul, nu mă întoarcem oricum. Eu n-am dat niciodată cu pumnul în ea. (...) N-am venit să dezbat spusele ei. Cum poți să umbli la un om, după ce l-ai cunoscut beat, ca un monstru? Nu există, eu o singură palmă i-am dat, în nouă ani de zile. Ultimele comentarii ale ei sunt pur și simplu neadevărate. Eu n-am dat cu pumnul într-o femeie. N-am fost niciodată bolnav. În momentul în care un om e beat, nu-l mai provoca (...) Eu vreau să-mi fac viața mea acum. Cât ea e moartă, nu mai vreau să dezbat asta. Într-o relație există înjurături, există amenințări, există bătăi", a povestit Liviu Arteni la Acces Direct.

Fostul soț al balerinei, a explicat cât de mult l-a afectat pierderea ei și cum a reacționat la aflarea veștii tragice.

"Bineînțeles că m-a afectat (n.r. moartea Israelei). Pe toată lumea ar afecta, când ai avut o relație de 9-10 ani cu cineva. Când am aflat veștile, eram pe stradă, căutam un gram de marijuana. Am vorbit cu ea înainte să aflu că a murit, cam cu o săptămână. Ea avea un mod de a exagera. Acum îmi pare rău (n.r. îi închideam telefonul). Să nu o facem acum pe ea sfântă și pe mine Satana", a mărturisit Liviu Arteni.

loading...
Loading...

Citește și

  • Israela Vodovoz, Liviu Arteni, deces, relatie Israela, dezvaluiri vecini, Israela a murit

    Israela Vodovoz, afacerista care a murit pe 9 martie, în locuința sa din București, la doar 68 de ani, a fost o femeie cu spirit tânăr, pentru care vârsta era doar un număr în buletin. Relația cu Liviu Arteni este arhicunoscută, însă puțini știu faptul că afacerista s-a iubit înainte cu șoferul ei, tot un tinerel. Dezvăluirile au fost făcute pentru Click! chiar de vecina Israelei.

  • israela vodovoz

    Riscurile unei operaţii la stomac nu sunt de nebăgat în seamă, iar în ultimele zile de când legiştii ar fi descoperit că Israela Vodovoz ar fi murit din cauza unui inel gastric pe care şi-l montase în urmă cu 20 de ani panica s-a instalat printre cei care au apelat la astfel de intervenţii sau intenţionează să o facă. Click! a stat de vorbă cu medicul care a dat startul acestor intervenţii în România. Dr. Cătălin Copăescu a efectuat prima operaţie de micşorare a stomacului cu inel gastric ajustabil pe cale laparoscopică în anul 2002.