Lili Sandu și What’s UP, cooptaţi la «Exatlon»

lili.jpg

lili sandu exatlon
Lili Sandu este noua concurentă de la "Exatlon"
Foto: arhivă personală

Doi noi concurenţi din showbiz îşi vor demonstra abilităţile la "Exatlon". Este vorba despre Lili Sandu și What’s up. Cei doi au răspuns provocării și sunt gata să lase confortul de acasă pentru a dovedi că dorința de a-ți depăși propriile limite și voința pot fi aliați prețioși în orice încercare, oricât de dificilă ar părea această.

Cântăreață, actriță şi vedetă de televiziune, Lili Sandu este, la 39 de ani, una dintre cele mai apreciate și carismatice persoanje feminine din showbiz. A avut numeroase apariții în cadrul unor importante show-uri de televiziune, s-a bucurat de succes și în muzică, melodiile interpretate regăsindu-se în topurile muzicale românești, a jucat în seriale, cucerind prin naturalețe, talent și, nu în ultimul rând, frumusețe. Este foarte activă pe blogul sau (www.lilisandu.ro), unde se regăsește preocuparea ei constanţă pentru nutriție corectă și viață sănătoasă. Este pasionată de sport și nu întâmplător se numără și ea printre fanii primului sezon „Exatlon”.

„M-am gândit serios când am primit propunerea. Asta pentru că știu cât de important este să poți face față din punct de vedere fizic în acest concurs. Nu am făcut sport de performanță, dar a contat mult în decizia mea faptul că am practicat  kickboxing, pilates, jogging pentru sănătate și pentru a mă menține în formă. Mă aventurez în această competiție și pentru că am convingerea că fiecare dintre noi își poate depăși limitele, poate ieși din zona de confort și se poate surprinde pe sine. Am urmărit primul sezon  și am realizat că e mai mult decât o competiție sportivă, "Exatlon" înseamnă o stare a minții, o depășire a barierelor psihologice și o dovadă de curaj. Așadar, plec la acest drum cu bucuria că voi avea șansa să concurez alături de minunați sportivi medaliați, de la care, cu modestie, voi avea de învățat!”, a spus Lili Sandu.

Solistul a slăbit 25 de kilograme într-un an

Pentru What’s Up, participarea la „Exatlon” va marca o nouă etapă importantă a vieții sale și, cu siguranță, o experiență la intensitate maximă. Producător de muzică, compozitor și cântăreț foarte apreciat, What’s Up s-a remarcat prin talent şi atitudinea sa jovială. A slăbit, prin sport și alimentație, 25 de kilograme într-un an, și pentru că se simte într-o formă de zile mari, a  acceptat să  intre într-o competiție reală cu sine însuși, în primul rând.

what_s_up.jpg

what's up exatlon
Cu noua siluetă, What's up este pregătit pentru probele de la "Exatlon"
Foto: arhivă personală

"Atunci când m-am gândit să-mi schimb stilul de viață nu mă așteptăm să reușesc să slăbesc atât de repede și atât de mult. Asta m-a făcut să îmi amintesc că sunt foarte ambițios și că îmi place să suprind și să mă autodepăşesc. Toată copilăria am făcut sport, baschet, handbal, polo, însă niciodată n-am putut să transform în profesie aceste pasiuni, pentru că niciuna nu a depășit dragostea mea pentru muzică. Sunt conștient că va foarte greu, dar sunt un bun autodidact și o să învăț din propriile mele greșeli. Oamenii mă cunosc din videoclipuri și concerte, acum mă vor cunoaște în totalitate”, a declarat artistul.

Lili Sandu și What’s UP se alătură astfel campioanei olimpice la gimnastică Silvia Stroescu și lui Mirel Drăgan, multiplu campion mondial la Kempo, ei fiind și primii patru componenți ai echipei Faimosilor. 

 

loading...
Loading...