Lili Sandu şi iubitul, picnic cu brânză, vin şi dulceaţă

lili_sandu_iubit.jpg

lili sandu iubit
Lili Sandu şi Silviu Tolu au avut meniu franţuzesc la iarbă verde
Foto: arhivă personală

Deconspiraţi de Click! că au o relaţie amoroasă, actriţa Lili Sandu (37 de ani) şi manechinul Silviu Tolu (25 de ani) nu se mai ascund şi îşi etalează iubirea pe reţelele de socializare.

Recent, cei doi au fost la iarbă verde, dar nu au cărat după ei grătarul şi berea, ci au preferat un meniu mai sofisticat: brânză brie (brânză fraţuzească moale, din lapte de vacă), smochine, struguri, dulceaţă, baghetă proaspătă, banane, ananas şi vin roşu care merge perfect cu delicatesele de mai sus.

„Uneori, lucrurile simple sunt cele mai înţelepte”, a scris Lili Sandu pe Instagram, în dreptul fotografiei de la picnic. De remarcat cum iubitul o ţine protector, în braţe, odihnindu-şi mâna pe fundul ei bombat.

Loading...

Citește și

  • lili sandu

    Lili Sandu a pus mâna pe un tinerel cunoscut pe plan internațional. Ea are 37 de ani, el, 25 de ani, dar dragostea lor este mare, așa că "porumbeii" fac risipă de gesturi tandre și petrec zile fericite în tot felul de destinații din toată lumea.

  • Lili Sandu, Silviu Tolu, relatie, iubit secret, porecla, alint, fotomodel, vacante

  • Fosta solistă a trupei Trinity iubeşte din nou cu patos, iar dacă majoritatea curtezanilor erau mai ”copţi” decât ea, iată că cel cu care Lili Sandu (37 de ani) împarte acum dormitorul are doar 25 de ani. Cei doi s-au afişat împreună sâmbătă noapte, la un local din staţiunea Vama Veche, unde s-a încins un chef pe cinste.

  • lili sandu silviu tolu

    Lili Sandu (37 de ani) a pus mâna pe un tinerel frumos foc și cunoscut pe plan internațional. Silviu Tolu este model de talie mondială, are doar 25 de ani și niște ochi care au cucerit-o pe fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor". Discretă cu relația sa, Lili nu a lăsat dovezile de dragoste să circule în voie pe Internet, acolo unde publică tot felul de poze din vacanțe, dar iubitul ei nu s-a abținut și a arătat lumii întregi că o are la inimă pe actriță.