Lili Sandu își dorește să devină mamă: «Am simțit sentimentul acesta matern»

lili.jpg

Lili Sandu se pregătește să devină mamă

Lili Sandu se pregătește să devină mamă. Este sigură că vrea să facă acest pas și abia așteaptă ca iubitul ei să se întoarcă pentru a-i spune dorința. Vedeta a fost influențată chiar de Catrinel Menghia care a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Catrinel și Lili sunt foarte bune prietene și se susțin una pe cealaltă, astfel că faptul că Catrinel Menghia a născut, a convins-o și pe Lili că trebuie să devină mamă.

„Da, îmi doresc să devin mamă. Este foarte adevărat. Am simțit sentimentul acesta matern din ce în ce mai des în ultima perioadă, doar că în această dimineață am primit o veste foarte frumoasă. Prietena mea Catrinel Menghia a născut o fetiță perfect sănătoasă, mi-a adus o mare bucurie în suflet și m-a pus pe gânduri. Silviu (n.r. iubitul ) e puțin plecat, probabi când se va întoarce vom discuta despre acest lucru”, a explicat Lili Sandu, la TV.

Lili Sandu este noua prezentatoare de la „Fan Arena”

Cum Lili este și fostă concurentă Exatlon, făcând parte din echipa „Faimoșilor” în sezonul 2 al competiției, aceasta va avea cu siguranță o prestație promițătoare în rolul de prezentatoare TV, având și experiență în acest sens, după ce a fost reporterul din camera magenta la „Vocea României”.

La sfârșitul anului trecut, Lili Sandu a mai pășit în platoul emisiunii „Fan Arena” și nu doar în calitate de invitat, ci și de prezentatoare. Era vorba de un job temporar, care acum a devenit, se pare, unul permanent. „Vă întrebați de ce mă aflu eu aici? Prietena mea, Ilinca Vandici, lipsește motivat și m-a rugat să-i țin locul până săptămâna viitoare.

Loading...

Citește și

  • Doar apropiaţii au ştiut până acum cât de mult îşi doreşte Lili Sandu un copil. Şatena se roagă să devină mamă şi visează la ziua în care îşi va strânge copilul la piept. Luni (25 februarie), Catrinel Menghia a născut o fetiţă la o clinică din Roma, vestea despre evenimentul fericit din viaţa fotomodelului ajungând şi la urechile lui Lili Sandu, care pe lângă felicitările pe care le-a transmis proaspetei mămici, a avut un mesaj şi pentru iubitul ei, Silviu Ţolu, aflat în competiţie la Ferma 2019.

  • silviu tolu

    În showbiz-ul autohton e cunoscut mai mult drept iubitul lui Lili Sandu, iar asta pentru Silviu Ţolu nu este prea darnic cu informaţii din viaţa lui profesională sau privată. Acum este concurent la "Ferma 2019", de la PRO TV, iar în episodul difuzat joi, 14 februarie, a reuşit să îl elimine pe Jorge la duel. Înainte de a intra în "Ferma", Silviu Ţolu ne-a spus cteva lucruri inedite despre el.