Lili Sandu îi va lua locul Ilincăi Vandici! Ce emisiune va prezenta vedeta

lili-sandu-fan-arena.jpg

Lili Sandu va fi noua prezentatoare de la „Fan Arena”
Foto Instagram

Se pare că seria schimbărilor continuă la Kanal D! Ce să mai înțeleagă fanii emisiunilor postului de televiziune, cu atâtea decizii schimbate ale patronilor?! De data aceasta însă este vorba de o decizie luată din cauza programului încărcat al Ilincăi Vandici. Iată despre ce este vorba!

Lili Sandu va fi noua prezentatoare a emisiunii „Fan Arena”, în care se dezbat cele mai proaspete subiecte create în cadrul competiției sportive „Exatlon”. Ilinca Vandici era cea care își dădea întâlnire cu fanii show-ului în fiecare seară, alături de Vladimir Drăghia, câștigătorul primei ediții a concursului.

Totuși, cum Ilinca s-a întors la cârma emisiunii „Bravo, ai stil!” și nu putea să fie în două locuri în același timp, mai ales că unul dintre show-uri se desfășoară în regim de live, Lili Sandu a sărit repede în rezolvarea problemei.

Lili Sandu este noua prezentatoare de la „Fan Arena”

Cum Lili este și fostă concurentă Exatlon, făcând parte din echipa „Faimoșilor” în sezonul 2 al competiției, aceasta va avea cu siguranță o prestație promițătoare în rolul de prezentatoare TV, având și experiență în acest sens, după ce a fost reporterul din camera magenta la „Vocea României”.

ilinca-vandici-bravo-ai-stil.jpg

Ilinca Vandici s-a întors să prezinte „Bravo, ai stil”
Foto Instagram

La sfârșitul anului trecut, Lili Sandu a mai pășit în platoul emisiunii „Fan Arena” și nu doar în calitate de invitat, ci și de prezentatoare. Era vorba de un job temporar, care acum a devenit, se pare, unul permanent. „Vă întrebați de ce mă aflu eu aici? Prietena mea, Ilinca Vandici, lipsește motivat și m-a rugat să-i țin locul până săptămâna viitoare.

lili-sandu-exatlon.jpg

Lili Sandu a participat în sezonul 2 Exatlon
Foto Instagram

Sper să mă descurc cât mai bine și să aveți răbdare cu mine, mai ales că mă aflu într-o postură inedită, de a comenta emisiunea la care am participat”, spunea Lili Sandu, acum două luni, din platoul emisiunii. Singura situație oarecum neplăcută pentru Lili este că va concura la audiență cu iubitul ei, fotomodelul Silviu Țolu, care s-a înscris la „Ferma”, emisiune difuzată de PRO TV. Un reality-show la care a participat și ea, într-unul din sezoanele trecute.

lili-sandu-silviu-tolu-iubit.jpg

Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu
Foto Instagram

 

 

 

Loading...

Citește și

  • lili sandu la exatlon

    Lili Sandu (39 de ani) are o condiţie fizică de invidiat şi este adepta unui stil de viaţă echilibrat. Urmarea unui regim sănătos şi practicarea regulată a sportului sunt cele două ingrediente care o ajută pe Lili să fie întotdeauna apariţie plăcută la evenimentele mondene. Vedeta şi-a demonstrat forţa fizică şi psihică la Exatlon, concurs pe care l-a părăsit totuşi destul de repede. Iată cum reuşeşte aceasta să îmbine stiulul de viaţă ordonat şi momentele de relaxare.

  • Deși la început era reticentă în ceea ce privește mariajul, Lili Sandu și-a dat seama că își dorește un copil alături de partenerul ei de viață, Silviu Tolu, motiv pentru care vedeta ar putea avea parte de o nuntă curând. Conștientă că un copil are nevoie de o familie în care să crească, Lili și-a schimbat percepția cu privire la căsătorie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1