Lili Sandu a fost eliminată de la «Exatlon». Ce a declarat vedeta

42487851_966845350169697_3283353445246959616_n.jpg

Lili Sandu a fost eliminată de la Exatlon
Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Lili Sandu a fost eliminată de la «Exatlon» duminică seară, 23 septembrie, astfel că, echipa Faimoșilor a rămas cu un coleg în minus. Meciul a fost foarte strâns, iar Lili Sandu a dat tot ce avea mai bun ca echipa ei să câștige proba, însă străduința ei nu a fost de ajuns.

Trei concurenți din rândul Faimoșilor nu au fost apți pentru a concura în ultima ediție difuzată. Deși Lili Sandu era și ea accidentată, a ales să susțină proba, spre deosebire de colegii ei Yamato Zaharia, Roxana Vancea și Cristi Boboc care au rămas pe tușă. Din rândul Războinicilor, doar Ana-Sima Taran nu a putut concura. 

În urma alegerilor făcute de colegii de echipă, Lili Sandu a părăsit competiția Exatlon. Vedetei nu i-a părut rău că a ales să joace, indiferent dacă acest lucru a dus la eliminarea ei. 

“Sunt fericită că am decis să joc astăzi, în ciuda verdictului doctorului; un om demn, am ținut tot timpul fruntea sus, și voi merge până la capăt indiferent de ceea ce se va întâmpla astăzi. (…) Mă bucur că am adus un punct echipei mele. (…) Știu că vor rămâne aici cei mai puternici dintre noi”, a declarat Lili Sandu la finalul probei.

Lili Sandu a fost eliminată din cauza faptului că a deținut cel mai scăzut punctaj dintre toți colegii ei din echipa Faimoșilor, iar acest lucru i-a determinat pe ei să o elimine. 

“Sunt extrem de emoționată. Pentru mine, «Exatlon» a fost o provocare extraordinară. (…) Plec cu capul sus și cu inima împăcată că am reușit să fac asta, să-mi depășesc limitele, mă simt onorată că am putut să fac parte din această echipă a Faimoșilor! Am fost inspirată în fiecare joc pe care l-am jucat de către colegii mei, adevărați campioni. Am încercat să le arăt celor de acasă că poți oricând să-ți schimbi viața, că viața noastră este suma lucrurilor pe care le trăim. Întotdeauna îmi voi aduce aminte de primul punct pe care l-am câștigat aici, la «Exatlon». (…)  Sper că nu am dezamăgit pe nimeni de acasă, și dacă am făcut-o, cu siguranță mă vor ierta, pentru că am avut curaj să încerc”, a mărturisit emoționată Lili Sandu.  

Loading...

Citește și

  • Competiția de la Exatlon tocmai a devenit mai dificilă pentru Cristina Nedelcu din echipa Faimoșilor, după ce sportiva s-a trezit cu pete și umflături pe corp. Se pare că fauna din Republica Dominicană nu a fost tocmai prietenoasă cu concurenta, coechipierii săi anunțând că este posibil ca aceasta să fi fost mușcată de un păianjen, iar ca urmare a veninului insectei, corpul său a avut o reacție alergică.

  • Cristi Pulhac

    Fostul fotbalist dinamovist Cristi Pulhac este om de bază în echipa “Faimoşilor”, la “Exatlon” (Kanal D), însă amintirile lui din copilărie nu l-ar fi recomandat pentru un astfel de concurs. Iar asta pentru că era un mare fricos, iar fobia de ace o are şi acum.