Ilinca Vandici și-a adus băiețelul la «Bravo, ai stil!». Ce mare s-a făcut Zian!

bebe.jpg

zian
Ilinca și-a adus fiul în emisiune
Foto: captură Kanal D

Ilinca Vandici (31 de ani) apare șase zile din șapte la tv, grație emisiunii "Bravo, ai stil!", care a ajuns la cel de-al patrulea sezon. Pe lângă controversele dintre concurente și ținutele pe care le plimbă în fiecare ediție, jurații și prezentatoarea sunt și ei puși sub lupa telespectatorilor.

Ilinca a lipsit o parte din sezonul doi pentru că a fost în concediu de maternitate, dar s-a întors repede la lucru, ba chiar într-o formă fizică de invidiat. Deși i-a fost greu să stea departe de fiul ei, Zian, acum în vârstă de 10 luni,vedeta Kanal D a trecut cu brio și peste acest test. Pentru a-i răsplăti pe telespectatori, Ilinca l-a adus pe bebe Zian, în exclusivitate, la "Bravo ai stil!". Câteva secunde au fost de ajuns pentru ca jurații și concurentele să se lipească de copilaș și să-l îndrăgească instantaneu.

Ilinca l-a dus însă rapid bunicilor, pentru că micuțul devenise agitat, neobișnuit fiind cu camerele și cu luminile dintr-un platou de televiziune. Prezentatoarea l-a și scuzat pe fiul ei, punând emoțiile pe seama faptului că a fost înconjurat de atât de multe fete. La fel de mișcată a fost și vedeta, care a spus câteva cuvinte cu lacrimi în ochi.

 

Ilinca Vandici s-a căsătorit în octombrie 2017 cu Andrei Neacșu, atunci când a făcut și botezul lui Zian, năcut în luna iulie a aceluiași an.

Loading...

Citește și