Ilinca Vandici, emisiune nouă la Kanal d! Vladmir Drăghia, debut ca prezentator

ilinca_vandici.jpg

ilinca vandici
Ilinca Vandici va avea o nouă emisiune la Kanal d
foto: Kanal d

Din platoul "Bravo, ai stil", Ilinca Vandici trece direct la "Fan Arena", o emisiune dedicată fanilor "Exatlon". Vedeta kanal d va prezenta din această toamnă o nouă producţie, care îi va ajuta pe românii din spatele micilor ecrane să afle cât mai multe detalii despre ce se întâmplă în Republica Dominicană, cu concurenții lor favoriți. Ilinca va face cuplu pe sticlă cu Vlamir Drăghia, câştigătorul primului sezon "Exatlon".

Materiale în exclusivitate, cele mai fierbinți informațîi despre Faimoși și Războinici din cel de-al doilea sezon „Exatlon” vor fi dezbătute intens la „Fan Arena”, un talk show inedit ce beneficiază de experiență „în teren” a lui Vladimir Drăghia, cel care a câștigat primul sezon, dar și de grația, curiozitatea și cunoștințele dobândite în ani de televiziune ale Ilincăi Vandici.

Vladimir știe foarte bine cu ce se confruntă noii concurenți și va empatiza cu familiile și prietenii celor care lupta în această toamna pe traseele complexe din Republica Dominicană, pe care îi va avea invitați în platou. Ilinca Vandici a fost o susținătoare înfocată a concurenților din primul sezon „Exatlon” și așteaptă cu nerăbdare să afle cât mai multe lucuri din culisele noului sezon.  

„Am fost și sunt fan «Exatlon» și știu ce înseamnă să arzi de curiozitate să afli tot mai multe lucruri despre ce se întâmplă în Republica Dominicană. Am suferit și am explodat de bucurie de multe ori urmărind primul sezon, iar acum sunt foarte fericită că pot să aflu lucruri extrem de interesante la cald și că le pot împărtăși celor de acasă. Îl admir enorm pe Vladimir Drăghia, el reprezintă o parte importantă din «Exatlon», prin modul în care s-a luptat, a rezistat, s-a impus prin fair play și și-a apropiat publicul”, a spus Ilinca Vandici.

Vladimir Drăghia este pentru prima dată gazda unui show tv

dacă partenera lui de platou are experienţa emisiunilor tv, Vladmir Drăghia se va afla pentru prima dată în ipostaza de prezentator, ceea ce înseamnă că emoţiile lui sunt uriaşe.  

vladimir_draghia_kanald.jpg

vladimir draghia
Vladmir Drăghia, din câştigător al primului sezon Exatlon, a ajuns prezentator
Foto: arhivă personală

"Îmi va fi greu, dar tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat această provocare. Al doilea motiv ar fi acela că mă simt apropiat de subiectul emisiunii. Cunosc înstrăinarea, emoția, speranța, lupta de acolo, ceea ce mă va ajută să-i înțeleg, să empatizez cu concurențîi noului sezon «Exatlon». Voi încerca să le vorbesc telespectatorilor despre ceea ce nu se vede la televizor. Voi încerca să le răspund la curiozitățile pe care, de la revenirea mea în țară, întâlnindu-mă cu ei pe stradă, am văzut că le au. O să încep chiar acum, răspunzând la cea mai frecvența întrebare:  «E pe bune?».  Da, totul este cât se poate de «pe bune»! Este chiar mai real decât viață de zi cu zi. Sunt bucuros că voi face parte, iarăși, din această aventură, începând, în același timp, un drum nou pentru mine”, a declarat Vladimir Drăghia.

Pe măsură ce concurențîi vor fi eliminați din competiție, aceștia vor veni în platoul „Fan Arena” pentru a dezbate la cald impresii, emoții, întâmplări, alături de prezentatorii emisiunii, de ceilalți invitați, totul în față milioanelor de susținători ai Războinicilor și Faimoşilor. 

Sezonul trecut, concurenţii eliminaţi erau învitaţi la "Wowbiz", late-night show-ul cu Andreea Mantea şi Victor Slav care a fost scos din grila Kanal d.  

loading...
Loading...

Citește și

 • vandici sot luptator andrei neacsu

  Nuntă fastuoasă, invitați din politică, meniuri și ținute de lux. Cam așa a fost la nunta Ilincăi Vandici. Dacă ea este celebră, despre proaspătul ei soț nu se știu prea multe, însă Click! vă spune cine este Andrei Neacșu, zis „Spelbu”.

 • ilinca vandici silicoane

  Dacă v-aţi întrebat de ce prezentatoarea "Bravo, ai stil" (Kanal D) nu a mai apărut pe ecran în ultima vreme îmbrăcată în ţinute cu decolteu, acum a venit momentul să aflaţi să răspunsul. Ilinca Vandici s-a operat în mare secret la nivelul bustului şi o perioadă a fost nevoită să ascundă bustiera specială pe sub haine. Recent, ea a început din nou să mai scoată din garderobă bluze şi rochii decoltate, aşa că fanii o pot admira în toată spendoarea.

 • foto

  Ilinca Vandici radiază de fericire! Are o carieră solidă în tv, fiind gazda unei emisiuni de succes la Kanal d, iar în viaţa de familie soţul şi băieţelul ei Zian o împlinesc. Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a adus multă distracţie în familia gazdei de la "Bravo, ai stil!", iar imaginile publicate de vedetă vorbesc de la sine.

 • foto

  Ilinca Vandici (31 ani) a avut parte de cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa ei duminică, 15 octombrie. În această zi s-a cununcat religios cu alesul inimii şi şi-a botezat fiul. Ilinca a avut o apariţie inedită, purtând o creaţie a lui Răzvan Ciobanu, colegul ei de la emisiunea "Bravo, ai stil". Rochia de un roz prăfuit, cu trenă a contrastat puternic cu ţinuta aleasă de soţul său, Andrei.