Lili Sandu, cu sfârcurile la vedere. N-ai văzut-o niciodată așa!

lili_main.jpg

lili sandu
Lili Sandu (37 de ani) și-a schimbat silicoanele în America
foto: arhivă personală

La mare, la soare, fetițele sunt goale! Refrenul e vechi, dar mereu actual. Cum vine vara, cum vedetele noastre simt nevoia să se laude cu trupul îndelung lucrat la sală toată iarna și cu bustul atent șlefuit de chirurgul estetician. E și cazul lui Lili Sandu, care a arătat aproape tot pe contul ei de Instagram.

În vacanțe exotice sau pe litoralul românesc, Lili Sandu (37 de ani) este irezistibilă. E drept că nu e ea 100% naturală, dar cine se mai încurcă în detalii de felul ăsta într-o lume în care formele naturale au devenit pasăre rară?

Posesoarea unor silicoane noi, puse cu artă tocmai în America, și cu încrederea de sine remontată după o prestație foarte reușită la ”Ferma Vedetelor”,  show-ul recent încheiat de la PRO Tv, actrița postează cu entuziasm imagini sexy de la plajă. Din Caraibe, din Cuba, de la Mamaia.

Cu accent pe sâni, evident, pentru că acesta pare să fie punctul forte al fostei iubite a lui Bogdan Stelea. Una din imagini a lăsat să se vadă mai mult decât sperau fanii vedetei, care nu a pozat niciodată goală, deși a avut nenumărate apariții sexy, în rochii care lăsau să se ghicească forma perfectă a silicoanelor.

În balcon, cu un mic dejun copios în față, Lili s-a pozat într-un neglijeu înflorat cu bordură din dantelă, care a lăsat la vedere sfârcurile vedetei, în toată splendoarea lor.

lili_5.jpg

lili sandu
Lili Sandu, sexy într-un neglijeu cu bordura din dantelă
foto: arhivă personală

 

lili_4.jpg

lili sandu
Lili Sandu, în vacanță în Caraibe
foto: arhivă personală

 

lili.jpg

lili sandu
Lili Sandu, seducătoare pe litoralul românesc
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Lili Sandu ferma vorbeste lumea

    Fostă concurentă la „Ferma vedetelor” – sezonul filmat în Cipru -, Lili Sandu (37 de ani) e pe val, chiar dacă nu a revenit în România cu premiul cel mare, 50.000 de euro. PRO TV i-a oferit o nouă șansă, într-un important show de televiziune.

  • Actriţă, dar şi fostă solistă a trupei Trinity, Lili Sandu a prins un contract baban cu PRO TV, după luni bune de şomat. Numai că a pornit cu stângul la show-ul ”Ferma vedetelor”, căci colegii ei de suferinţă au cam ridicat din sprânceană când au văzut-o îmbrăcată, la plecarea în Cipru, ca din reviste.

  • lili sandu operatii estetice

    Lili Sandu s-a întors la viaţa ei de dinainte de fermă. A renunţat la straiele ponosite şi la bucatele drămuite şi acum se răsfaţă din nou în ţinute fine şi are mâncare din belşug. Şatena s-a fotografiat în timp ce lua un mic dejun copios, care să-i asigure energie pe toată durata zilei.

  • Actrița Lili Sandu (36 de ani), care a rezistat eroic la „Ferma vedetelor”, s-a dat în stambă, zilele trecute, la vestitul concurs difuzat de Pro TV și filmat în Cipru.