Lidia Buble, poză din jacuzzi, cu fundul la vedere: «Sunt sexy»

buble.jpg

lidia buble
Lidia Buble
Foto: arhivă personală

Dacă la începutul carierei, Lidia Buble (23 de ani) promova un look diferit, de vreun an, aceasta s-a schimbat total. A slăbit peste 12 kilograme și a adoptat cele mai recente tendințe în materie de machiaj, haine și păr.

Mai mult, solista a căpătat curaj de când are o relație cu Răzvan Simion (36 de ani), iar asta se vede cu ochiul liber. Ținutele sunt mai sexy, la fel și videoclipurile, iar pozele publicate pe rețelele sociale, mai îndrăznețe. S-a pozat și în costum de baie, iar cea mai recentă imagine o surprinde într-un jacuzzi, iar conturul trupului ei se întrevede cu ușurință.

“Sunt sexy…. când mă simt iubită. Este starea interioară pe care o ai când ești bine tu cu tine și cu corpul tău. Suntem toți creația frumoasă a lui Dumnezeu, iar micile defecte ne fac speciali și unici. Deci IUBEȘTE-TE!”, a scris solista pe Instagram, acolo unde a și publicat imaginea cu pricina.

lidia.jpg

lidia buble
Lidia Buble, sexy în costum de baie
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • lidia buble

    Lidia Buble (23 de ani) are tinerețea de partea ei, așa că este energică, proaspătă și gata oricând de o nouă aventură pe plan professional sau o escapadă alături de iubitul ei, Răzvan Simion (36 de ani).

  • lidia buble

    Lidia Buble (23 de ani) și Răzvan Simion (36 de ani) se iubesc de vreo doi ani. Relația lor a evoluat frumos, iar de când matinalul este un om liber, din 10 mai 2016, când a divorțat de Diana, cea care i-a fost soție timp de 15 ani, nimic nu le-a mai stat în cale pentru a-și exprima dragostea în mod liber.

  • Anunțul făcut de Răzvan Simion (36 de ani) în vara anului 2015, că divortează de Diana, femeia cu care a fost căsătorit timp de 15 ani, a avut darul să șocheze. Totul a venit ca o confirmare a gurilor rele care vorbeau că între el și Lidia Buble (23 de ani) ar există o relație amoroasă, ferită de ochii curioșilor.

  • A devenit o modă printre vedete ca la început de an să fugă în vacanţă. Este şi normal, având în vedere că ultimele luni din an au fost extrem de încărcate, mai ales pentru cântăreți, iar ianuarie este cea mai săracă lună în evenimente.