Lidia Buble, jignită pe Internet! Replica acidă a artistei

lidia_buble2.jpg

lidia buble
Lidia Buble (22 de ani)
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

Lidia Buble (22 de ani) a pierdut câteva kilograme bune în ultima perioadă, iar fanii au observat imediat. Ba chiar unii dintre ei s-au speriat când i-au văzut noul look.

În ultimele fotografii publicate de cântăreață pe o rețea socială i se văd oasele proeminente și membrele subțiri. Internauții au observat și ei acest lucru, iar în timp ce unii dintre ei au sfătuit-o, părintesc, să mai ia în greutate, alții au început să o numească în fel și chip.

lidia_buble.jpg

lidia buble
Lidia Buble (22 de ani) a slăbit foarte mult în ultima perioadă
foto: Arhiva Personală

 

„Ești schiloadă rău, cred că mănânci numai la pomeni”, i-a scris un utilizator în rubrica de comentarii, la o poză în care artista apare îmbrăcată într-un maiou alb.

Sătulă de comentariile făcute la adresa aspectului ei fizic, Lidia Buble a răspuns imediat celui care a jignit-o. „Pot împrumuta lejer vreo 30 de kg de la dumneavoastră”, a răbufnit cântăreața, stârnind amuzamentul fanilor, care i-au apreciat replica acidă.

A avut nevoie de îngrijiri medicale la un concert

Mai în glumă, mai în serios, fanii Lidiei sunt sincer îngrijorați de starea de sănătate a acesteia. Duminică (29 mai), artista a susținut un concert în Parcul Cișmigiu din București. La finalul spectacolului, cântăreața a anunțat că se simte rău și a necesitat îngrijiri medicale.

„București, ai strălucit în seara asta! Vă mulțumesc mult pentru tot și îmi cer scuze pentru momentul de la final. Am avut nevoie de niște îngrijiri medicale, dar acum mă simt mult mai bine", a scris, ulterior, pe profilul personal.

Loading...

Citește și

  • lidia buble

    Concertul Lidiei Buble din Parcul Cișmigiu, de duminică, 29 mai, a avut un final neprevăzut. Și nu a fost vorba de vreo surpriză plăcută din partea cântăreței, ci din contră. Aceasta i-a pus în stare de alertă pe fanii veniți la spectacolul ei, căci s-a simțit rău spre sfârșitul actului său artistic.

  • E oficial! Triunghiul conjugal s-a spart, iar Lidia Buble (22 de ani) şi Răzvan Simion îşi pot trăi nestingheriţi povestea de amor. În ziua în care “matinalul” divorţa la notar de soţia lui, Diana, Lidia filma la Kanal D, pentru emisiunea “Roata norocului”, pe platourile căreia am şi întâlnit-o faţă în faţă.

  • razvan simion lidia buble

    Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion pare că înflorește și se dezvoltă pe zi ce trece. Cei doi nu se mai feresc de ochii curioși și au ales să-și trăiască iubirea cât de frumos pot. Cu toate acestea, artista și prezentatorul tv nu vor petrece Paștele împreună.

  • lidia buble

    Lidia Buble are nevoie de îmbunătăţiri la nivelul bustului. Cântăreaţa a făcut imprudenţa să poarte un body extrem de decoltat care i-a lăsat sânii la vedere, însă vestimentaţia sexy i-a adus o serie de critici. Medicii esteticieni au concluzionat clar că blonda trebuie să se supună unei intervenţii la sâni.