Răzvan Simion, fericit din nou alături de fosta soţie şi copii! "Portret de familie"

untitled.png

foto
Răzvan Simion a participat la petrecerea organizată de fosta soţie pentru fiul lor
Foto: Facebook

Razvan Simion (37) si Diana, fosta lui soşie s-au întâlnit după o perioadă lungă de timp. Prezentatorul tv a onorat invitația pentru ziua de naștere a băiatului său și a plecat la Timișoara, unde locuiește acum fosta soție și cei doi copii. În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relaţii amicale de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. În fotografiile de la ziua de naştere a băiatului lor, cei doi apar zâmbitori, alături de copii.

Diana Simion a încărcat pe pagina de Facebook o fotografie împreună cu Răzvan Simion și cei doi copii. Descrierea din dreptul imaginii a stârnit dezbateri în rândul internauţilor, care se întreabă dacă cei doi se vor împăca în viitor.

razvan_lidia.jpg

foto
Răzvan şi Lidia Buble, în vacanţă
Foto: Facebook

Răzvan Simion este într-o relaţie cu cântăreaşa Lidia Buble şi pare mai îndrăgostit ca niciodată de aceasta. O invită adesea la emisiunea pe care o moderează alături de Dani Oţil şi nu îşi poate lua ochii de la ea nici măcar pentru o secundă. În ciuda faptului că acum au o relaţie de invidiat, Răzvan nu a fost întotdeauna impresionat de Lidia Buble, iar atunci când s-au cunoscut  prezentatorul emisiunii matinale nu ştia nimic despre cântăreaţă. „Nu știam nimic. La mine în emisiune debutează foarte mulți, gândește-te că eu am 280 de ediții pe an, șase invitați pe zi. Ea era încă o fată blondă care cântă, speriată de bombe. Noi ne băteam să găsim niște bilete la un concert al lui Michael Buble în perioada aceea, deci când am și văzut că o cheamă Lidia Buble mi-am zis: „Pe bune? Perfect, și pe mine mă cheamă Clapton!“. S-a așezat pe canapea și am întrebat-o: „Ia zi, ce e cu moda asta?“. Mi-e explicat că așa o cheamă pe ea. „Ia dă buletinul!“. Și ea a cerut geanta din culise. Ce om își lasă geanta abandonată?! Și acum face la fel, își lasă pe unde apucă geanta cu telefoanele, banii”, a declarat Răzvan .

-257780.jpg

foto
Fotografia încărcată de fosta soţie a lui Răzvan
Foto: Arhivă personală

Fosta soţie a încărcat pe Facebook o fotografie în care apare alături de Răzvan şi de copii şi a adăugat descrierea „Portret de familie. La mulţi ani, Piticuţ”. Mesajul ei a fost primit cu încântare de unii admiratori care speră că Răzvan şi Diana se vor împăca şi vor forma din nou o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Loading...

Citește și

  • Povestea de dragoste pe care acum Lidia Buble (24 de ani) şi Răzvan Simion (37 de ani) o trăiesc la vedere a fost o adevărată povară petru părinţii artistei. Acuzată că s-a încurcat cu un bărbat însurat, căruia i-a spart casa, solista a preferat să nu comenteze situaţia, dar familia ei de la Deva a fost extrem de afectată. Cântăreaţa a povestit într-un interviu că telefoanele sunau continuu la ea acasă în acea perioadă.

  • foto

    Lidia Buble (24) este cu siguranţă una dintre cântăreţele cele mai apreciate din România, care se bucură de un număr considerabil de admiratori, însă e s-a întâmplat la ultimul ei concert demonstrează că există şi persoane care nu îi apreciază deloc muzica sau maniera de interpretare.

  • La mai bine de un an de la divorț, Diana Simion, fosta soție a “matinalului” Răzvan de la Antena 1, se pare că înflorește. Aceasta a decis să își facă propria sa căsuță într-un sat din județul Timiș,

  • razvan simion lidia buble

    Detalii surpinzătoare din relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion încep să iasă la iveală. Artista a mărturisit că este dornică să plece cu fetele în vacanţă şi că deja a făcut acest lucru de curând. Solista a fost deja câteva zile cu dansatoarele într-o escapadă, dar vrea să repete experienţa vara aceasta împreună cu surorile ei..