Răzvan Simion își aniversează fiul! Ce mesaj i-a transmis celui mic

razvan_simion_zi-de-nastere-fiu.jpg

Fiul lui Răzvan Simion a împlinit 10 ani
Foto: Arhivă personală

Sâmbătă, 27 octombrie, este o zi importantă pentru Răzvan Simion, având în vedere că una dintre cele mai importante persoane din viața sa își serbează ziua de naștere. Este vorba despre fiul lui, Tudor, care a împlinit frumoasa vârstă de 10 ani. Cu ocazia acestui eveniniment, prezentatorul TV a călătorit în Timișoara, acolo unde cel mic locuiește cu mama lui, fosta soție a lui Răzvan.

Zi importantă pentru Răzvan Simion! Îndrăgitul prezentator de la „'Neatza cu Răzvan și Dani” are un mare eveniment de celebrat astăzi! Fiul lui, Tudor, s-a făcut băiat mare și aniversează frumoasa vârstă de 10 ani! Pentru a-i fi aproape în această zi specială, prezentatorul TV s-a dus special în Timișoara, oraș unde cel mic locuiește împreună cu mama lui. Răzvan Simion a fost căsătorit, dar a divorțat, iar în urma mariajului au rezultat doi copii, un băiat și o fetiță, Tudor și Ianca, de 10, respectiv 13 ani. Cei mici au rămas cu mama lor, iar fostul prezentator de la X-Factor are o relație de ceva timp cu cântăreața Lidia Buble.

razvan-simion-zi-de-nastere-fiu.jpg

Răzvan Simion, alături de fiul lui, Tudor, care a împlinit 10 ani
Foto Instagram

Răzvan Simion serbează ziua băiețelului lui

Chiar dacă nu mai este împreună cu mama copiilor lui, Răzvan nu-i neglijează deloc pe aceștia. Din contră, prezentatorul TV este cunoscut drept un tătic „de nota 10”. Le oferă celor mici vacanțe și ieșiri, chiar dacă distanța le pune bețe în roate. Cu ocazia zilei de naștere a băiețelului lui, Răzvan a publicat pe rețelele de socializare o imagine ce-i înfățișează pe ei doi, iar admiratorii nu au putut să nu observe asemănarea dintre ei. Tudor, care se pare că îi calcă pe urme lui Răzvan, a primit multe laude și urări de „La mulți ani” din partea urmăritorilor virtuali ai tatălui lui. „La mulţi ani, Tudor al sufletului meu!”, este mesajul transmis fericitul tătic.

razvan-simion-fosta-sotie.jpg

Răzvan Simion, alături de Diana, fosta soție, pe când formau un cuplu
Foto: Arhivă Click!

Răzvan Simion s-a despărțit de soție în urmă cu trei ani

Prezentatorul TV a format un cuplu cu fosta lui soție, Diana, timp de aproape 15 ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenţi la Timişoara. El avea 20 de ani, iar ea 22. Totuși, lucrurile au început să nu mai meargă bine între ei în momentul în care Răzvan s-a îndrăgostit de altă femeie: Lidia Buble, cea cu care este împreună în prezent. Răzvan și Diana au divorțat în luna mai a anului 2016, prezentatorul TV fiind de atunci un „om liber”.

„Au custodie comună. Nu e vorba de niciun program de vizită, e la fel ca înainte, Răzvan ăși poate petrece cât timp vrea cu copiii lui. Pensia alimentară este mai mult de 2.000 de euro pe lună. Cât despre partaj.. vila, mașina i-au rămas fostei nevetse. Răzvan nu a luat nimic din casă, în afară de haine și niște cărți”, declara o persoană apropiată lui Răzvan Simion, la momentul respectiv.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1