Răzvan a cerut-o de soţie pe Lidia Buble în Maldive

12_foto-4-4-col.jpg

Cei doi amorezi se simt ca în luna de miere în vacanţa exotică

Soare, o insulă exotică, Oceanul Indian şi dragoste cât cuprinde. Acestea au fost ingredientele care i-au dat avânt lui Răzvan Simion să-i adreseze iubitei marea întrebare: “Vrei să fii soţia mea?”. Nu ştim dacă a făcut pasul şi în realitate, cu Lidia Buble faţă în faţă, dar a fost de ajuns că şi-a scris dorinţa în văzul tuturor, pe Instagram. Răzvan a rugat-o pe Lidia, îmbrăcată ca o mireasă, să spună „Da”.

După vremuri tulburi, în care au fost criticaţi pentru iubirea lor, Răzvan Simion (37 de ani) şi Lidia Buble (25 de ani) se comportă acum ca o familie liniştită şi unită. În urmă cu doi ani, Răzvan a divorţat oficial de Diana, femeia cu care are doi copii superbi, pe Ianca (11 ani) şi pe Tudor (7 ani), aşa că nimic nu-l mai împiedică să-şi ducă noua iubită în faţa ofiţerului stării civile. Iată că “matinalul” deja pregăteşte terenul.

Aflat împreună cu Lidia Buble într-o vacanţă exotică şi romantică, în Maldive, Răzvan s-a întrecut în gesturi care au lăsat loc de interpretări. Ieri, toţi fanii lor virtuali se întrebau dacă nu cumva au făcut pasul cel mare. Iar asta pentru că solista a apărut pe pagina de Instagram a lui Răzvan, îmbrăcată într-o rochie albă, cu coroniţă de flori pe cap şi cu machiaj discret. În dreptul imaginii, mesajul “Say «I Do»” (“Spune «Da»”). Răzvan i-ar fi adresat Lidiei cererea în căsătorie, rugând-o ca răspunsul să fie afirmativ. Mai mult, pentru că s-au cazat într-un resort de lux, Lidia şi Răzvan au parte acolo de o trataţie de 5 stele, demnă de o lună de miere: bomboane de ciocolată, şampanie fină, jacuzzi. Rămâne de văzut dacă, la întoarcerea în ţară, idila celor doi se va concretiza.

12_foto-1-3-col.jpg

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt împreună de 3 ani

Până atunci, Răzvan trebuie să-l cinstească pe colegul Dani, căci a rămas să prezinte emisiunea de la Antena 1 singur, dar trebuie să-l câştige şi pe viitorul socru, tatăl Lidiei, care este destul de rezervat faţă de această relaţie. În vara lui 2015 au apărut primele ştiri despre despărţirea lui Răzvan de soţie, iar vestea că se iubeşte cu Lidia Buble a căzut ca o bombă în showbiz. Cei doi s-au mutat împreună, îar în vara lui 2016 Răzvan a devenit un bărbat liber şi în acte. 

Răzvan nu i-a cunoscut încă pe părinţii Lidiei

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, are 10 fraţi, o mamă eroină şi un tată pastor la o biserică penticostală din Deva. Acesta este şi motivul pentru care părinţii ei nu au privit cu ochi buni relaţia ei cu Răzvan. Iată ce declara Lidia luna trecută, invitată la Adevărul Live şi întrebată dacă mama şi tatăl ei l-au cunoscut pe Răzvan. “Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul»”.

Loading...