Lidia Buble, cu pălărie cât palmierul, în Maldive

12-13-vedete-2-col-lidia-buble.jpg

Solista se află cu iubitul într-o vacanţă exotică

Lidia Buble (25 de ani) şi Răzvan Simion (37 de ani) îşi trăiesc iubirea la intensitate maximă! “Matinalul” Antenei 1 şi îndrăgita artistă de muzică uşoară se bucură acum de o vacanţă exotică şi romantică tocmai în Maldive, la malul Oceanului Indian.

Fericită din cale afară, Lidia Buble pune întruna fotografii şi filmuleţe pe pagina sa de Instagram, în timp ce se află la plajă, la piscină, la restaurant. Solista, care rar se pozează în costum de baie, face acum o excepţie şi şi-a luat chiar şi atitudine de divă pentru şedinţa foto de lângă palmieri, în care apare cu o pălărie de soare imensă.

loading...
Loading...

Citește și

  • Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste

    Lidia Buble (25) și Răzvan Simion (37) formează un cuplu de doi ani și jumătate, timp în care relația lor a fost adesea criticată sau judecată. În ciuda vorbelor răutăcioase, cei doi îndrăgostiți par să fie mai fericiți ca oricând. Nu doar că lucrează împreună la diverse proiecte, iar Răzvan a devenit managerul full-time al iubitei sale, dar se pare că au planuri serioase și în sfera personală.

  • Lidia Buble a împlinit 25 de ani și a primit sute de urări, dar cu siguranță cel mai frumos și emoționant a venit din partea iubitului ei, Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii «Neatza cu Răzvan și Dani». Lidia Buble are parte de multe motive de bucurie în viața ei atât pe plan artistic, cât și personal. Artista are familia alături și mai mult de atât, Lidia îl are alături pe bărbatul pe care-l consideră alesul inimii ei.