Leo Iorga: «Revin pe scenă ca să fac bani, deși am amețeli de la vaccin»

14-3-col-cu-flip-leo-iorga.jpg

Leo revine astăzi pe scenă după o pauză de o lună, în care s-a tratat în Cuba

Solistul Leo Iorga (52 de ani) nu se dă bătut în lupta cu cancerul pulmonar. Săptămâna trecută, el a revenit din Cuba, unde medicii oncologi i-au dat speranţe că va reuşi, cu mult optimism, tratamente, dar şi cu sprijinul fanilor şi al familiei, să învingă boala care îi dă de furcă de şase ani. Astăzi, după o lună de pauză, el va urca din nou pe scenă.

După atâtea analize, drumuri de peste 10.000 km  şi tratamente dureroase, Leo Iorga îşi freacă mâinile de bucurie că reia seria concertelor. În această seară, de la orele 22.00, va cânta la Karolina Pub&Terrace, din Cluj, mâine, de la orele ora 22.00, la Club Evergreen, din Baia Mare, iar sâmbătă, de la orele 22.00, la Bistro Blues Cafe - Restaurant Coquette, din Oradea.

14-leo-iorga.jpg


Leo are acum amețeli, de la vaccinul anticancer

Starea lui de sănătate nu este foarte bună, dar îi este dor de fani şi are nevoie ca de aer de bani, după ce a cheltuit la Clinica din Cuba peste 20.000 de euro: ”Revin pe scenă ca să fac bani, deşi am mari ameţeli de la vaccinul anticancer. La concertul de la Cluj-Napoca o să mă duc cu avionul pentru că starea de sănătate nu-mi permite să merg cu maşina. La drum lung, îmi amorţesc picioarele şi este foarte dificil pentru mine.

14-2-col-leo-spital.jpg

La Clinica din Havana, alături de medicul oncolog şi de soţia lui, Paula

Nu am renunţat la tratamente, mai fac şi citostatice, cam o dată la o lună. Trebuie să strâng vreo 10.000 de euro ca să  mă întorc, peste şapte luni, la control, la clinica din Havana”, ne-a spus celebrul solist, diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar. Leo Iorga este conştient că duce o luptă grea cu nemiloasa boală: ”De scăpat nu ştiu dacă o să mai scap de cancer, nu există tratament pentru boala mea. Unii au scăpat, dar nu ştiu prin ce combinaţie. Sunt mai mulţi factori care fac omul să fenteze moartea: liniştea din familie, serviciul, dar şi dorinţa ta de a trăi”, a mai adăugat el. Leo este supravegheat de soţia lui Paula, cu care recent a bifat o căsnicie de 28 de ani. De altfel, ea l-a şi însoţit în Cuba, unde Leo a mers, ca o ultimă speranţă, să se trateze. 

Loading...