Leo Iorga l-a vizitat pe «Regele caricaturilor»

i114-vedetete-popas.jpg

Leo Iorga și Ștefan Popa Popa’s sunt prieteni de 40 de ani

Solistul Leo Iorga (52 de ani), care se luptă de șase ani cu cancerul de plămâni, i-a făcut recent o vizită lui Ștefan Popa Popa’s ( 62 de ani), cel mai rapid caricaturist din lume, care locuiește într-o casă cochetă din Timișoara.

Cei doi sunt prieteni încă din anii tinereții: “Ne știm de 40 de ani. El este un artist fabulos și apreciat. Toată prietenia noastră a început la o petrecere, după care ne-am întâlnit la diferite evenimente. Deși ne știm de atâta vreme, nu mi-a făcut niciodată vreun tablou. Oricum, sunt onorat că sunt contemporan și prieten cu el”, a declarat Leo Iorga, pentru Click!

Zoom
Popa Popa’s a făcut și caricatura Simonei Halep

 

Ștefan Popa Popa’s are casa plină de diplome, primite la diverse competiții, sufrageria imensă fiind, de altfel, și atelierul lui de muncă. Numele caricaturistului figurează, din 1995, și în ”Cartea Recordurilor”, la categoria cel mai rapid caricaturist din lume, cu 131 de portrete realizate în doar o oră. 

loading...

Citește și

  • Nu abandonează lupta! Problemele de sănătate şi cele financiare îi dau în continuare de furcă lui Leo Iorga (52 de ani), însă solistul se zbate pentru a ieşi la liman. Mai nou, i-au venit în ajutor şi prietenii din TVR, care azi vor organiza o campanie umanitară, prin care speră să strângă banii necesari pentru tratamentul artistului.

  • Leo Iorga (52 de ani), diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar, nu se dă bătut. A apelat la toate tratamentele posibile şi a trecut prin cinci operaţii. La începutul lunii ianuarie a ajuns în Cuba, în celălalt capăt de lume, pentru a beneficia de un vaccin-minune. Revenit în ţară cu forţe proaspete, solistul se pregăteşte de o serie de concerte.

  • denisa manelista boala ciroza hepatica

    Denisa Răducu duce o luptă aprigă cu boala, fiind internată de mai mult timp. Are probleme hepatice grave, iar cunoştinţe din anturajul interpretei au luat legătura cu Leo Iorga, care recent a fost în Cuba pentru un tratament miraculos contra cancerului pulmonar cu care a fost diagnosticat în 2011. Între timp, artistei i s-a mai întins o mână de ajutor. Impresara Anamaria Prodan a trimis dosarul medical al tinerei la medicii din această ţară pentru a putea beneficia şi ea de vaccinul salvator.

  • Leo Iorga (52 de ani) a muncit o viaţă întreagă pentru binele familiei sale, dar şi pentru a strânge bănuţ cu bănuţ. Însă, din 2011, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar puterea sa de muncă a scăzut, iar numărul de concerte s-a redus instant! Aşa că familia sa a ajuns să trăiască din ce în ce mai greu.