Leo Iorga cântă mâine la Callatis!

leo-iorga-pact.jpg

Leo Iorga şi trupa sa, Pact
Leo Iorga şi trupa sa, Pact, sunt aşteptaţi sâmbătă pe scena din Mangalia

Solistul Leo Iorga (49 de ani) va concerta sâmbătă la Callatis Fest, pe scena plutitoare de la Mangalia.

Recitalul trupei PACT by Leo Iorga & Adi Ordean va încheia în forţă cea de-a treia seară a festivalului. Leo Iorga s-a întors pe scenă la sfârşitul lunii mai, la numai câteva săptămâni de la operaţia pe creier. Încă de atunci, Leo s-a arătat încântat să revină în muzică, chiar dacă a fost nevoit să cânte de pe scaun.
Callatis Fest 2014 a dat tonul distracţiei pe Litoral încă de aseară. Vor mai urca pe aceeaşi scenă nume precum: Pheonix, Nico şi Shobby, Morris, Sonny Flame, Vlad Miriţă, Paula Seling, Anca Sigartău, Mihai Trăistariu, Nicolae Voiculeţ Orchestra, Daniela Györfi, Valeria Arnăutu, Cornelia Catanga şi Silvia Chifiriuc.

loading...
Loading...

Citește și

  • Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, în prezent vocalist al trupei Pacifica, poate răsufla uşurat, căci operaţia pe care a suferit-o ieri, la plămâni, a decurs ca la carte.

  • Leo Iorga (47 de ani) a fost victima propriului viciu, căci cele patru pachete de ţigări fumate zilnic, timp de 32 de ani, l-au băgat în spital. Solistul, diagnosticat cu cancer pulmonar, se jură că nu mai pune gura pe ţigări, ba, mai mult, s-a ţinut şi de capul colegului său de suferinţă, Cristi Minculescu (52 de ani), liderul trupei Iris, să-i urmeze exemplul.