Legătura neștiută dintre Sorana și nepotul lui Ștefan Bănică

sorana_si_razvan_banica.jpg

Sorana, alături de Răzvan Bănică

Încurcate sunt căile showbizz-lui iar Click! a aflat care sunt gradele de rudenie între Sorana, Ex A.S.I.A., care acum se află în Madagascar şi actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică, cunoscut din seriale precum “Îngeraşii” şi “Iubire şi onoare”. Click! a aflat secretul şi ce au cei doi în comun.

Joi seara, la sala Dalles din Bucureşti, am stat de vorbă cu Răzvan Bănică (25 de ani), înainte de a juca în piesa “Eu dau banul, eu dau ora exactă”. Am vrut să aflăm care e relaţia lui cu Sorana ex-A.S.I.A., care în momentul acesta filmează pentru “Ultimul trib”, în Madagascar, reality-show care va începe în curând, la Antena 1. “Noi suntem verişori buni şi ne înţelegem foarte bine. Sorana mi-a propus să lucrăm împreună la o melodie. Piesa deja există, am ascultat-o, o ştiu, îmi place, dar o aştept să se întoarcă victorioasă din Madagascar şi pe urmă vedem ce facem. M-am văzut cu ea cu o seară înainte de a pleca în reality-show-ul de la Antena1. Am o relaţie de familie foarte apropiată, am făcut Crăciunul împreună, Revelionul. Ne înţelegem foarte bine şi îmi e foarte dragă. Şi mă bucur că i se întâmplă lucruri frumoase şi îi ţin pumnii”, ne-a povestit Răzvan, care este nepotul lui Ştefan Bănică. Şi tot el ne-a mai spus despre proiectele muzicale pe care le are, pe lângă piesele de teatru.

“Am început să-mi revizuiesc melodiile compuse de-a lungul timpului, am mai scris două sau trei melodii, printre picături, şi acum încerc să iau legătura cu nişte case de producţie. Dar vreau să fac niste piese în care să cred şi care să fie bune. În acest moment nu-mi permit să propun nimănui să facem o colaborare, nici unchiului meu, Ştefan Bănică. Eu aş vrea să mă fac auzit eu, personal”, ne-a povestit Răzvan Bănică.   

loading...
Loading...

Citește și

  • Sorana Darclée Mohamad mărturisește că s-a aruncat cu capul înainte în ”Ultimul Trib”, deși ea însăși este contrariată de condițiile în care vor trăi atât ea, cât și colegii săi de trib Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

  • Seamănă leit cu unchiul lui, vestitul Ştefan Bănică Jr (48 de ani), din punct de vedere fizic, ambii fiind buni de manechini. Răzvan Bănică (25 de ani) este atât un actor talentat cât şi un solist cu o voce seducătoare. Acesta şi-a postat recent un videoclip, pe Internet, în care le face fanilor o demonstraţie la chitară, imagine care ne aminteşte de celebra sa rudă.