Lazariuc, nora lui Ţiriac, vinde blănuri de 15.000 de €

laza122-23-vedete-1.jpg

Ion Ţiriac a pipăit o blană de şinşila, în valoare de peste 15.000 €
Foto: George Curnic

E soţia lui Ion Alexandru Ţiriac, căruia i-a dăruit doi băieţi, însă chiar dacă familia sa este putred de bogată, Ileana Lazariuc şi-a inaugurat, miercuri, o afacere cu haine, în care a scos la vânzare atât ţinute noi, cât şi purtate, doar de câteva ori, de femeile bogate. Magnatul Ion Ţiriac, cu o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari, a onorat şi el invitaţia.

Ileana Lazariuc (33 de ani) are bani cât să-i întoarcă cu lopata, însă tot a dorit să-şi încerce şi ea norocul în afaceri, mai precis în domeniul vestimentar. Prin urmare, în decembrie 2014, senzuala şatenă şi-a deschis DWOME, un magazin exclusivist, cu haine de la branduri celebre, situat pe strada Paris, zona de acces a bogătaşilor.

laza222-23-vedete-2.jpg

Magnatul şi-a felicitat nora, ba chiar a pupat-o pe obraz, părinteşte
Foto: Dorin Constanda

Printre cei care au venit să-i ureze succes celui mai proaspăt afacerist din familia Ţiriac, dar şi să admire hainele de firmă, precum Prada, Gucci, Armani sau Mosquino, s-au numărat  Valentina Pelinel, Antonia, Alina Eremia, Corina, buna sa prietenă Lili Sandu, dar şi Bogdan Stelea, fostul iubit al celei din urmă.

laza322-23-vedete-3.jpg

Ileana a fost susţinută şi de soţul ei, Ion Alexandru Ţiriac
Foto: Dorin Constanda

De departe, prezenţele cu cea mai mare greutate la eveniment au fost membrii familiei, cei care o preţuiesc şi îi dau sfături importante în acest business, atunci când are nevoie. Au onorat invitaţia Ion Ţiriac (76 de ani)  şi Ion Alexandru (38 de ani), respectiv socrul şi soţul Ilenei, dar şi mama ei, solista Anastasia Lazariuc (62 de ani). Îmbrăcaţi la patru ace, seniorul în bleu, juniorul în negru, iar Anastasia într-o ţinută care-i punea în evidenţă decolteul ferm, au fost în centrul atenţiei.

laza423-vedete-lazariuc-7.jpg

Solista Anastasia Lazariuc, mama Ilenei, s-a dichisit pentru acest eveniment
Foto: Dorin Constanda

Ileana a preferat o rochie neagră, mulată pe silueta perfectă, deşi este mama a doi băieţi:  Alexandru (7 ani) şi Nicholas Noah (4 ani). La zece luni de la deschiderea magazinului, soţia lui Ţiriac Jr se descurcă foarte bine, ba se laudă şi cu profit, soţul fiind cel care o sfătuieşte cum să iasă pe plus. ”Produsele au fost primite foarte bine de către clienţi. Sunt fericită că oamenii au început să înţeleagă acest concept nou pe piaţa din România. Avem foarte multe comenzi online şi internaţionale. Este prima mea afacere, iar lucrurile evoluează într-o manieră pozitivă. Soţul mă sfătuieşte nu neapărat în business, ci în tot ce am nevoie. Pot să spun că mă împart perfect între această afacere şi cariera de mamă”, a declarat Ileana Lazariuc, pentru Click! În magazin, preţurile variază între 44 şi 3.000 €, dar blănurile pot ajunge şi la peste 15.000 €.

Lili Sandu are iubit manechin?

lili-steleauntitled-1.jpg

Lili, alături de curtezanul ei. Bogdan Stelea a dat-o de gol
Foto: Dorin Constanda

Lili se afișează, în general, la evenimentele mondene, alături de prietene, însă de data aceasta a stat lipită de un tânăr brunet cu barbă și ochi albaștri, de profesie manechin. A vorbit în permanență cu el, și-au aruncat ocheade și, la un moment dat, s-au retras într-o încăpere din imobilul care găzduiește magazinul Ilenei. La petrecere și-a făcut însă apariția, surpriză!, și fostul ei iubit, Bogdan Stelea, însă au evitat să socializeze. Fostul fotbalist a dat-o însă de gol. ”Lili a venit cu iubitul, nu ați văzut? Noi nu mai suntem împreună”,  ne-a spus el, zâmbind. Întrebată de reporterii Click! dacă manechinul e noul ei iubit, aceasta a făcut fețe-fețe: ”Nu e iubitul meu! Bogdan glumește”.
loading...
Loading...

Citește și