Lavinia s-a pus pe slăbit pentru Bănică

14-vedete-2-col-lavinia-1.jpg

Lavinia trage din greu la sala de sport

Lavinia Pârva (32 de ani), iubita solistului Ștefan Bănică, a cam luat proporții în ultima vreme, astfel că a decis să meargă mai des la sala de sport, dar și să țină dietă:

“Încerc să fiu atentă la ce mănânc, merg la sală cât îmi permite timpul și nu mănânc după ora șase seara”, a declarat Lavinia pentru Click! Idila dintre cei doi a început în 2011, pe vremea când Ștefan Bănică era însurat cu Andreea Marin (42 de ani), iar după divorțul artistului s-au mutat împreună.

 

Cei doi cântăreți au planuri de căsătorie, însă nu în viitorul apropiat. Lavinia se înțelege de minune cu fetița și cu băiatul lui Ștefan, pe care îi răsfațată în weekenduri și în vacanțe.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Lavinia Pârva (32 de ani) şi-a luat în serios rolul de profă de muzică, iar ieri a avut mari emoţii pentru elevii ei, de la şcoala “New Talents by Lavinia”. Solista a organizat cea de-a doua ediţie a concursului “Copiii au super talent”, iar în juriu a chemat nume importante din industrie: Nico, Mihai Pocorschi şi actriţa Alice Nicolae.

  • Senzuala solistă Lavinia Pârva (32 ani) îi transmite mesaje subtile iubitului ei, Ştefan Bănică (49 ani). Artista s-a îmbrăcat într-o rochiţă sexy, albă, la un eveniment dedicat mireselor, odată cu deschiderea magazinului designerului Iuliana Alexievici.

  • Joi seara, la petrecerea organizată de revista VIVA, vedetele au făcut parada modei şi s-au întrecut în ţinute elegante. Două dintre ele s-au remarcat, cu siguranţă, atât pentru hainele purtate, cât şi pentru faptul că au venit fără vreun cavaler care să le fie aproape.

  • La un an de la succesul piesei “La masa mea”, pentru care Ştefan Bănică a colaborat cu Cabron, iată că acum un nou hit, intitulat “Sfârşitul lumii”, îşi face loc pe piaţa muzicală.