Lavinia Petrea, răguşită şi însărcinată în 6 luni, tot la pupitrul ştirilor

lavinia.jpg

lavinia petrea ragusita jurnal pro tv
Lavinia Petrea a avut probleme pentru a doua zi la rând
Foto: arhivă personală

Nu se menajează deloc! Lavinia Petrea are de câteva zile ceva dificultăţi în a prezenta primele ştiri ale Pro Tv, dar conştiincioasă nu a lipsit de la întâlnirea cu telespectatorii Pro Tv. Vedeta are probleme mari cu vocea şi fiind însărcinată în 6 luni cu al treilea copil, probabil că foloseşte un tratament homeopat, care îşi face efectul mai greu.

Lavinia Petrea munceşte la fel de mult chiar dacă este însărcinată în şase luni şi pe lângă asta s-a ales şi cu o răguşeală care nu-i dă pace. Blonda are vocea schimbată şi face adevărate eforturi să se facă auzită. Deşi are probleme evidente de sănătate, ştirista a intrat şi joi pe post la fel de răguşită, ba chiar a pus voce pe ştirile colegilor ei. Lavinia a stat în direct  4 ore şi jumătate şi a citit conştiincioasă tot ce scria pe prompter fătă se se plângă.

lavinia.jpg

lavinia petrea pro tv
Lavinia Petrea prezintă alături de Mihai Dedu ştirile de dimineaţă de la Pro Tv
Foto: arhivă personală

Cu o zi înainte ea îşi ceruse scuze telespectatorilor care au urmărit-o. "Nu a fost chiar o dimineaţă uşoară! Îmi cer scuze pentru vocea din această dimineaţă. Merg să mă tratez şi mai intens şi sper ca mâine o să fiu ca nouă! Ne vedem mâine la 6 fix!", scria Lavinia miercuri, dar starea ei de sănătate nu s-a ameliorat după tratament.

Şi Oana Andoni a intrat pe post cu probleme de sănătate. La începutul anului, blonda, care are de obicei o privire seducătoare, a prezentat ştirile cu ochiul stâng inflamat. Ea i-a ţinut locul Andreei Esca, aflată atunci în vacanţă în Dubai. 

loading...
Loading...

Citește și

 • lavinia petrea pro tv voce mihai dedu

  Viaţa la pupitrul ştirilor nu este deloc uşoară. Prezentatoarele tv trebuie să arate impecabil şi să citească prompterul fără să stâlcească cuvintele, indiferent dacă starea de sănătăate le-o permite sau nu. Lavinia Petrea, gazda primului jurnal al zilei de la Pro Tv, a avut o dimineaţă maraton, în care ştirile i-au dat mult de furcă. Din cauza unei răceli, blonda a avut probleme cu vocea, pe care aproape că şi-a pierdut-o spre finalul jurnalului.

 • lavinia petrea pro tv

  Nu toate gravide au norocul Laviniei Patrea! Ştirista Pro tv, însărcinată în cinic luni şi jumătate cu al treilea copil, se laudă cu o siluetă de invidiat şi nu are nevoie de mari schimbări vestimentare. Recent, prezentatoarea tv pe care telespectatorii o văd mereu "ascunsă" după pupitru a demonstrat la un eveniment monden la care a fost invitată că este într-o formă fizică excelentă. Nu s-a îngrăşat aproape deloc, iar burtica de gravidă abia dacă se observă.

 • lavinia petrea pro tv

  Lavinia Petrea şi-a dorit de mică o familie numeroasă şi este pe cale să-şi îndeplinească visul. Ştirista Pro Tv se pregăteşte să devină pentru a treia oară mămică. Ea va avea tot o fetiţă, a doua, căreia i-a ales un nume special. Vedeta jurnalului de dimineaţă de la postul din Pache Protopopescu a povestit într-un interviu recent de ce pentru toţi copiii a ales nume rar întâlnite în România.

 • lavinia petrea pro tv

  Nu doar mama e vedetă, ci acum există premise şi pentru Mathias şi Klara, puştii Laviniei Petrea, ştirista de la Pro Tv. Prezentatoarea este discretă cu viaţa personală, dar nu a putut să reziste tentaţiei de a-i prezenta tuturor pe cei doi copii ai săi după care este topită. Vedeta a acceptat să vină cu ei în platoul unei emisiuni de divertisment de la postul la care lucrează.