Lavinia Pârva, sexy rău în noul videoclip. Sânii au scăpat din sutien

lavinia_maxim_3_2.jpg

lavinia parva
Lavinia Pârva a pozat de multe ori în ipostaze sexy
foto: Maxim

Iubita lui Ștefan Bănică jr n-a fost niciodată pudică în videoclipuri. Imaginile cu picioarele dezgolite, posteriorul pus în valoare de lenjerie neagră și sânii neținuți în frâu de sutien i-au urmărit multă vreme pe fanii vedetei. Dar parcă niciodată Lavinia Pârva nu a fost mai sexy decât în cel mai recent videoclip, în care s-a lăsat inspirată de singurul dansator de flamenco din România.

Lavinia Pârva (30 de ani) revine pe scena muzicală după un an de pauză, cu un single care amintește de începuturile latino ale carierei artistei. Videoclipul dă măsura senzualității iubitei lui Ștefan Bănică jr (47 de ani). „Aroma del amor“ este o poveste inspirată din cultura spaniolă, cu un dans autentic de flamenco, ce îl are ca protagonist pe Lucas Molina, singurul dansator profesionist de flamenco din România.

lavinia_parva_2.jpg

lavinia parva
Lavinia Pârva, senzuală în cel mai recent videoclip
foto: captură

 

Solista a ales o garderobă în ton cu mesajul piesei, iar una dintre ținute îi lasă sânii la vedere poate o idee cam mult pentru gustul gelosului ei iubit.

Iată cel mai recent videoclip al Laviniei

Oficial, Lavinia formează un cuplu cu Ștefan Bănică jr din 2013. Cei doi au recunoscut că sunt împreună la câteva luni după divorțul artistului de Andreea Marin, însă fotoreporterii Click! le-au dezvăluit relația încă din 2011.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1