Lavinia Pârva nu mai seamănă cu Andreea Marin

lavinia_bruneta.jpg

lavinia parva bruneta satena schimbare
Lavinia Pârva nu mai este brunetă
foto: arhiva personală

Iubita lui Ştefan Bănică jr. a trecut pe la salonul de înfrumuseţare şi şi-a schimbat complet look-ul. Sătulă probabil să fie comparată tot timpul cu rivala sa, artista s-a transformat din bruneta focoasă, într-o şatenă sexy. Solista a luat prin surprindere pe toată lumea când a apărut pe stradă cu părul vopsit într-o altă nuanţă.

De când s-a lansat în showbiz Lavinia Pârva (30 de ani) a fost brunetă, însă se pare că artista a decis că a venit momentul unei schimbări. De câteva zile, solista afişează un nou look, cu care face furori. Ea s-a vopsit într-o nuanţă de şaten deschis, care de altfel o prinde foarte bine. Cântăreaţa s-a bucurat să vadă că schimbarea este pe placul fanilor ei care nu au contenit să-i transmită complimente. "Odata cu venirea Sărbătorilor am simţit nevoia unei schimbări", şi-a motivat ea gestul. 

lavinia_satena.jpg

lavinia parva bruneta satena schimbare
Cântăreaţa a dorit să-şi schimbe look-ul în preajma Sărbătorilor
foto: arhiva personală

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr. formează de aproximativ doi ani un cuplu, şi chiar dacă nu s-au hotărât să îşi oficializeze relaţia, cei doi se poartă ca o familie, împărţind sarcinile casnice.

Loading...
 
 

Citește și

  • Lavinia Parva Banica andreea marin

    Primul pictorial realizat de Ștefan Bănică jr. (48 de ani) și femeia cu care a înlocuit-o pe Andreea Marin posibil să stârnească dureri mai vechi în sufletul „Zânei”. În interviul acordat în exclusivitate ediției de noiembrie a revistei „Viva”, Lavinia Pârva (30 de ani) a făcut câteva declarații cu adevărat curajoase.

  • lavinia parva

    Lavinia Pârva a sărbătorit într-o discreție totală împlinirea a 31 de ani. Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a stat aproape toată ziua în casă, iar când a ieșit a făcut deliciul vecinilor cu cățelul ei. De altfel, necăjită că nu reușește să scoată niște bani de la un bancomat, Lavinia a revenit la sentimente mai bune după ce bichonul a început să sară în jurul ei cu chef de joacă.

  • Lavinia Parva Stefan Banica nunta

    Ștefan Bănică jr. (48 de ani) și Lavinia Pârva (30 de ani) se pregătesc de nuntă? Au trecut patru ani de când se iubesc, așa că nu ne-ar mira. Cei doi au acceptat să vorbească pentru prima dată despre relația lor și să pozeze împreună într-un pictorial. În ediția de mâine a revistei „Viva”, Bănică și Pârva strălucesc pe copertă.

  • “Soacră, soacră…poamă acră?”. Nici vorbă! Lavinia Pârva (30 de ani) poate răsufla uşurată pentru că a reuşit să-i intre la inimă Sandei Liteanu, mama lui Ştefan Bănică jr. (48 de ani). Se pare că sexoasa brunetă a trecut testul şi are mari şanse să devină noră cu acte oficiale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1