Laurette, mărturisiri sincere despre soțul ei: «Nu eu am băgat divorţ»

laurette.jpg

Laurette Atindehou
Foto Facebook

Laurette a renunțat la secrete și a vorbit cu lejeritate despre bărbații din viața ei, atât din trecut, cât și din prezent. Laurette este încă în divorț și a explicat faptul că ea a renunțat la fostul ei șofer din cauza geloziei pe care o avea soțul ei, motiv pentru care ea își caută un nou șofer.

Ea susține că nu s-a întâmplat nimic între ea și fostul șofer. Mulatra a declarat că soțul ei nu-și dorește să divorțeze deoarece o iubește, însă tot el a fost cel care și-a dorit să se despartă legal.

"Viaţa mea este frumoasă. Nu sunt singură, întrucât sunt căsătorită. Momentan mă aflu în proces de divorţ. Scandalul cu şoferul a pornit de la soţul meu. Trebuia să ţină totul pentru el. Am renunţat la şofer din cauza crizelor de gelozie ale soţului. (...) Soţul meu mă iubeşte şi nu doreşte să renunţe la o aşa femeie. Crezi că mai stăteam în această relaţie dacă nu aveam sentimente? Nu eu am băgat divorţ şi nu eu dau ştiri la ziare. Mă susţine (n.r. - soţul) în tot ceea ce fac. Îmi caut şofer, am putea să facem casting", a declarat Laurette pentru Antena Stars. 

loading...
Loading...

Citește și