Laura Lavric și-a executat silit sora, după 8 ani de scandal: "M-a făcut o mare bagaboantă". I-a pus poprire pe pensie

laura_lavric.jpg

Grigore Lese, Mircea Dinescu, Elise Stan, Constantin Enceanu, Laura Lavric, Vedeta populara, Iuliana Tudor
Laura Lavric
Citeste tot despre: 

Sunt rude de sânge, dar au devenit duşmance de moarte. Laura Lavric nu uită şi nu iartă după ce sora ei, Ecaterina Traian, a târât-o, în 2012, într-un scandal-monstru. Aceasta a declarat la TV că solista “mergea cu bărbaţi pe cadouri şi bani”, aşa că Laura Lavric a dat-o în judecată. După 8 ani, solista de folclor a reușit să își execute silit sora, dar banii îi va primi eșalonat, timp de 16 ani. Ceruse daune morale de 100.000 euro, însă instanța a stabilit că 10.000 sunt suficienți.

Cum singura posibilitate s-o faca pe sora ei să platească era prin executarea silita, avocații Laurei Lavric (74 de ani) au reusit să-i pună Ecaterinei poprire pe pensie și să plăteasca eșalonat câte 50 de euro pe lună, anunță starpopular.ro.

„Trebuie să mai trăiesc 90 ani că să primesc toți banii, pentru că primesc 50 euro lunar din pensia ei. Nu stau eu în banii ăștia, sincer vă spun că îmi pare rău că s-a ajuns aici. De când a început scandalul, iau pastile de inimă, am probleme cu tensiunea. Eu am vrut s-o opresc să mă mai bălăcărească, nu m-au interesat banii ei. M-a făcut o mare bagaboantă după ce am împlinit 60 ani, cum să accept așa ceva? Din păcate, asta a fost singură modalitate s-o opresc, pentru că eu n-am fost niciodată într-un tribunal, nici când am divorțat n-am fost”, a declarat, în exclusivitate pentru StarPopular.ro, Laura Lavric.

sora_laura_lavric.jpg

Ecaterina Traian, sora mai mică a Laurei Lavric
Foto: Arhivă Click

Laura Lavric:

Solista, care pe 20 septembrie a împlinit 74 de ani, a rupt orice legătură cu sora ei și nu poate să o ierte. „Eu am blocat-o pe toate telefoanele. Dar tot m-am trezit cu un mesaj de la ea de pe alt număr, în care spunea: «e adevărat că ne-am aruncat cuvinte grele una alteia, dar ne e dor de voi și iertați-mă». Si i-am răspuns la mesaj: nu mai trimite mesaje, nu te urăsc, nu te iubesc și nu pot să te iert pentru că esti bolnavă de răutate”, a mai marturisit Laura Lavric pentru sursa amintită.

De la ce a pornit scandalul dintre surori

Laura şi Ecaterina sunt certate la cuţite din 2012, când sora interpretei s-a dezlănţuit la tv. Iată ce grozăvii a spus atunci: “Fostul soţ al Laurei, care a fost un om minunat şi care o aştepta din turnee cu flori şi cu mâncare, a divorţat din cauza infidelităţilor ei şi a relaţiilor ei extraconjugale. Sunt plecată din ţară din ’90, am întâlnit-o la New York, iar din multe surse am aflat că ea cânta la un restaurant, iar colateral mergea cu orice bărbat care îi oferea cadouri sau bani”, spunea Ecaterina la “Acces direct” (Antena 1). Nici pârâta nu s-a lăsat mai prejos. “Pe Ecaterina găsit-o la matrimoniale. Şi atunci eu fac o socoteală, a avut o apariţie cât era mama în spital, şi a doua apariţie la două săptămâni după ce am înmormântat-o. Ei îi tropăiau hormonii de supărare că a murit mama ei şi era pe Internet. Atâta perversitate şi nesimţire, n-am văzut”, i-a dat Laura replica.

Citește și:

Laura Lavric: “Nu-mi iert sora nici dacă îmi spune că se omoară!“

Laura Lavric va primi 10.000 € de la sora care a făcut-o prostituată

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1